всъщност горната тема е побликувана от мен
Така.Искам да задам един много странен въпрос.Може ли при взимане на противозачатъчни(Хлое;предписано от гинеколога) и изплозване на презерватив да настъпи бременност?Ето и причините за този дори абсурден според мен въпрос:
-първо аз си имам редовна М.Последно на 22.08.08(до25.08).Миналият месец същтото(от 28 до 31.07).Имайки предвид,че бях на море и може би затова ми дойде и по-рано(трябваше да е на 31.07;а може и да е защото почнах противоз. 3 дена по-рано:друг път ги започвам на 3 ден от М.).Този месец също ми дойде 3 дена по-рано.
Е до тук всичко е ок ,като изключим следното:
-областта на матката е леко подута
-от няколко дни ми се повръща постоянно
-от 1 месец гърдите ми растат(по принцип са си малки)
-а и най-важното-зърната на гърдите ми са леко побелели и на сутиена ми се появиха странни бели капчици
Другото е ,че без презерватив с приятеля ми сме го правили само 1 път-на 25.07 (т.е. 3 дена преди да ми дойде),като той не е свършвал в мен.Чувала съм,че по-принцип може да се забременее и без да свърши в мен.Аз противозачатъчните ги пия от 6 месеца и затова и на мен ми беще много странно.И се чудех дали мого да забременея по времето м-у опаковките?Защото единствения път когато го правихме без беще тогава-между опаковките.
Ако някои може да ми отговори,ще съм много благодарна!