0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

до момичетата от Бургас-лапароскопия
« -: Септември 11, 2008, 13:07:31 pm »
Здравейте момичета,
след година неуспешни опити за забременяване до сега при мен не се откри причина за този проблем. Изследвах половите хормони, правих микробиология, няколко фоликуметрии(на 15 ден от цикъла фоликул с размер 15мм, а според БТ овулацията настъпва около 17-18ден).Нивата на естрадиола и прогестерона на 23 ден са : Progesteron- 4.34, при референтни ст/сти 0.48-4.45, Estradiol-639.6, при референтни 161-774, което според мен също доказва овулация. В търсене на проблема след последната консултация с гинеколога в Бургас, той ми препоръча лапароскопия и ми обясни че в окръжна болница се прави тази интервенция и се поема от здравната каса. Молбата ми е някоя от вас , ако се е подлагала на тази манипулация тук в Бургас да сподели мнение, как е протекла операцията и колко ви е струвала интервенцията, поема ли се реално от здравната каса и от къде се получава направлението за лапароскопията.
Благодаря ви предварително момичета!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ani_mih][/url]
*
Re: до момичетата от Бургас-лапароскопия
« Отговор #1 -: Септември 11, 2008, 14:34:40 pm »
gabi_ivanova , надявам се момичетата от Варна да се включат и да ти кажат къде е най-добре да си направиш лапароскопията.
 Посочвам Варна, защото тя е най-близо.
 Но в Бургас не те съветвам да правиш.

Нещо важно!
 Твоят гинеколог наясно ли е , че причината може да не е в теб, а в мъжа ти?/понеже споменаваш само твоите изследвания/
 След 1 година неуспешни опити, правили ли сте спермограма, защото това е първото изследване, което трябва да се направи. И е много важно къде . Най-добре в клиника по стерилитет.

Моят съвет е да не бързаш с лапароскопията, а да се обърнеш към специалист по стерилитет, той знае точните стъпки за изследване, лечение/ако се наложи/ и т.н.
 Почети във форума , има доста инфо за специалисти.
 Желая ти успех !

« Последна редакция: Септември 11, 2008, 14:38:35 pm от Жекова »
*
« Отговор #2 -: Септември 11, 2008, 16:32:58 pm »
Аз правих последното лапаро през март в АГ - Варна при д-р Александров - със сигурност си го срещала доста из форумите  :D
Казвам последното, защото имам и друго - в София. Мога и за там да ти разкажа.
Ако те интересува - питай - насреща съм.  :D
*
« Отговор #3 -: Септември 11, 2008, 18:23:57 pm »
Във Варна - при д-р Александров в АГ болницата.
*
« Отговор #4 -: Септември 11, 2008, 20:05:10 pm »
Във Варна - при д-р Александров в АГ болницата.

*
« Отговор #5 -: Септември 20, 2008, 01:02:19 am »
Бургас и лекар ( камо ли лапароскопия) са несъвместими думи! Най-добре е Варна или София! Успех!
« Отговор #6 -: Септември 21, 2008, 18:19:26 pm »
Здрасти и от мен, аз също съм на мнение в Бургас лапароскопия и лекари - в никакъв случай! Моята лапароскопия ми я  прави проф. Горчев в Плевен! Ако имаш въпроси пиши!