0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
Боли ме "липсващата тръба"
« -: Август 28, 2008, 19:18:27 pm »
Д-ра е твърде зает и е направо безмислено да звъня. Точно преди една седмица ми беше лапарото. Днес за пръв път ме боли в дясно... Там където махнаха тръбата  :(
Сигурно е нормално...Вчера приключих с медикаментите и може би те са "притъпйвали" болката до сега, но се притеснявам, че доста се натоварих последните два дни/никой не ми каза, че не трябва да вдигам тежко  :oops:, а аз пренаредих цялата къща от скука/ Започвам верно да се вманиачавам, обаче въобще не се пазих, къпах се /въпреки забраната, ама то издържа ли се в тези жеги  :P и си възпалих пъпчето естествено  :?/  и сега изпаднах в паника  :lol: Дори не знам кога да правя секс. При първото лапаро се залюбихме веднага като махнаха конците, но все пак сега има отстраняване на тръба.
Някой с опит да сподели  :lol: имал ли е мойте неволи.
Re: Боли ме "липсващата тръба"
« Отговор #1 -: Август 28, 2008, 20:13:05 pm »
мойте само са изолирани но наистина трябва да се пазиш да не вдигаш тежко.А любов изчакайте малко защото ще те боли.Аз мойто мъжле го държах близо месец на сухо.За болките е нормално да има още при мен вече минаха 3 месеца и още имам болки. :P
« Отговор #2 -: Август 28, 2008, 21:37:19 pm »
При моята извънматочна бременност, при която ми махнаха лява тръба, доста си ме боля после там, даже не можех да лежа на лявата си страна - заболяваше ме и трябваше да сменям позата. А за тежкото аз доста след това се пазих, още повече, че мойто беше коремна операция
*
« Отговор #3 -: Август 29, 2008, 08:10:01 am »
Мойто също беше коремна преди и не съм вдигала тежко 3 месеца.Сега след лапарото пазене 1 месец от вдигане на тежести като се има предвид че нямам нищо отстранено.Така че Скрита не се хвърляй да пренареждаш толкова рано.За пъпчето отиди на лесар да промие и да изпише нещо с което да се мажеш,а за секса има време-изчакай още малко :)

*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #4 -: Август 29, 2008, 17:32:45 pm »
Ох, благодаря ви
Наистина е много странна тази болка, ама нейсе, нали всичко търпим с една цел
*
« Отговор #5 -: Септември 15, 2008, 00:08:06 am »
Мила скрита, сега виждам темата ти. Аз също имам махната дясна тръба с лапаро, заради извънматочна на 09.05.08 г. Мен също ме боли липсващата тръба. Говорих с док и той ми каза, че това било нормално. Щяло да продължи месеци, но да не се притеснявам. Забелязвам, че около ову-то започва да ме боли и продължава няколко дена. Този месец даже ме държи вече 10 дни след овуто. Усещам като тежест при сядане и движение. Иначе не са ми давали никакви забрани, нито за секс, нито за нещо друго. А за пъпчето - отиди на лекар, нека го видят.
Спокойна седмица и скоро да се похвалиш с положителен резултат!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"