Здравейте, момичета!
Най-накрая и аз да се наканя да пиша тук! А колко време чета този форум...!
Дали бихте могли да ми кажете какво мислите Вие по този въпрос?
Значи от около 4 месеца правим опити със съпруга ми за бебе! До сега, слава богу не съм имала някакви проблеми с цикъла си, освен, че винаги и е бил по-дълъг, някъде 34, 35 дни.
Аз по принцип съм си много страхлива и винаги се притеснявам за нещо, и сега от една седмица все за едно мисля.
Значи, миналият месец имах едно доста голямо закъснение и въпреки отрицателните тестове, все пак като ми свърши отидох на лекар. Докторката ми каза, че няма за какво да се притеснявам, да си правим опитите, без да се натоварва психически по този въпрос. Предписа ми фолиева киселина и едно лекарство Фемикур, за което аз доста изчетох и даже все още не съм започнала да го пия, реших да изчакам и този месец. Каза ми, че било за да ми станел по-хубав цикъла.
Тогава, на прегледа ми беше 11-ти ден и на УЗИ-то тя видя, че или няма да имам овулация този месец, или щом като ми е по-дълъг цикъла може би ще ми е към 17-ти, 18-ти ден.
До някъде се успокоих, че нямаше нещо по-сериозно. Но сега този месец, точно на 29-ти ден, това беше на 04.02.(а нали ви казвам, че цикълът ми почти никога не е толкова) ми се появи зацапване, много тъмно кафяво. Реших, че ми идва, но то не се усили като течение, това ми продължи около 3 дни и спря. След това вчера, 11.02. отново започна това зацапване, но този път със съвем нормалните за началото на М. за мен тъпи болки, тежест долу в корема. Сега ми е по като течение, но е много оскъдно и с все този тъмен цвят. А иначе се чувствам точно все едно съм в цикъл, с никакви други необичайни болки. Но този цвят страшно ме тревожи! Това за мен не е нормално обикновено ми е такъв цвят вече почти като ще ми свършва.
Направих си и тест за бременност, беше отрицателен.
Кажете ми, моля ви какво мислите вие по този въпрос, какво миже да е?