0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля ви погледнете ми графиката
« -: Септември 03, 2008, 11:25:57 am »
Здравейте, отдавна чета вашия форум най-накрая реших да се регистрирам. От два месеца опитваме за второ дете и ви моля да погледнете моята графика че нещо е доста странна. Температурата я меря орално, цикъла ми е 32 дни /но не е много точен/, правих и тестове за овулация /всички бяха с две бледи черти като първият беше с по наситена черта от всички останали но недостатъчна за да има овулация/. Вчера си купих още една кутийка с тестове и се чудя дали да продължавам с тях?
Благодаря ви предварително  :bighug:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=djiji
*

lawyer

Re: Моля ви погледнете ми графиката
« Отговор #1 -: Септември 03, 2008, 15:02:12 pm »
Здравей, Djiji, по мойто скромно мнение овуто може да е било на 13 ден от МЦ, а ти си почнала тестовете след това и затова да са все (–). Защо не мериш БТ в  :cul2: компетентните казват, че там било по точно... А пък след някой друг месец (дано не ти се налага), ама ако нещо не можете да уцелите ову-то, отиди на фоликулометрия при гинеколог - представлява обикновен преглед с вагинален ехограф, следи се нарастването на фоликула и се установява възможно най-близкия момент на отделянето на яйцеклетката. Успех!
*
« Отговор #2 -: Септември 04, 2008, 08:53:12 am »
Благодаря ти lawyer :D
Дано да е станало нещо защото точно тогава липсват сърчицата :(
*

lawyer

« Отговор #3 -: Септември 04, 2008, 10:43:11 am »
Ако овуто е било на 13-тия ден късно вечерта, сърчицето на следващия ден може да свършило работа  :wink:
*
« Отговор #4 -: Септември 04, 2008, 10:48:39 am »
Дано :balk_602: