0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кредит "енергийна ефективност"
« -: Август 17, 2008, 21:54:55 pm »
Момичета изчетох доста  за този кредит, но ме интересува ако някой е ползвал и проучвал подробности  в коя банка е най изгодна лихвата, бързо ли става възстановяването на част от сумата и от банката ли препоръчват фирмите доставчици  на продуктите. 
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Кредит "енергийна ефективност"
« Отговор #1 -: Август 17, 2008, 22:13:25 pm »
Отиваш на място, от което мислиш да закупиш съответния продукт /или да ползваш услуги/, те ти казват с коя банка работят и какви са им условията. Ние го изтеглихме от БПБ, за две седмици стана цялата хамалогия, със събирането на документи. Частта, която се определя като връщане по програмата беше налична още за падежа на плащането в месеца, следващ изтеглянето на кредита. Аз лично съм много доволна- ние купувахме климатик, който струваше над 1700 лева, с кредита и все лихвите по него ни излезе 1500.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Re: Кредит "енергийна ефективност"
« Отговор #2 -: Август 18, 2008, 10:06:23 am »
И аз съм намислила да сменяме дограмата с такъв кредит. Специално в нашия град се оказа, че една от банките е изчерпала помощта, която й е отпусната и спират да работят по такива кредити. Мисля да пробвам в ДСК и Уникредит. Имат някакви отстъпки, ако получаваш заплата или някакви други плащания през тях.
*
Re: Кредит "енергийна ефективност"
« Отговор #3 -: Август 21, 2008, 10:57:00 am »
Момичета благодаря за отговорите.
Явно не са много момичетата ползвали този кредит, но аз мисля че е изгоден особено ако се вземе за по кратък период от време и ако фирмите доставчици на услугите не са надули много цените тенденциозно. За сега съм се ориентирала към Пощенска банка и днес се надявам да ги  посетя за да уточня какви са им изискванията.
*
Re: Кредит "енергийна ефективност"
« Отговор #4 -: Август 22, 2008, 00:10:55 am »
 Ние работим с Пощенска банка. Изработваме дограма. Няма надуване на цената, прави се оценка ,както за всеки клиент /без оглед на начина на плащане/. Банката връща 20 % от цената на продукта.
*
Re: Кредит "енергийна ефективност"
« Отговор #5 -: Август 22, 2008, 09:57:36 am »
Благодаря ти. Смятам да сменя дограмата и да купя климатици. Аз съм се ориенирала към Пощенска банка. Ще те питам нещо на лични.