0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

P

Имам ли ову според БТ и кога
« -: Февруари 12, 2006, 23:34:29 pm »
Здравейте на всички!
Ще съм на преглед при доктора чак след месец, а нямам търпение да разбера, имам ли овулация според БТ и кога?! Меря за първи месец.
Моля за мнения!

ден 10 - 36.9
ден 11 - 36.9
ден 12 - 36.7
ден 13 - 36.7
ден 14 - 36.9
ден 15 - 36.8
ден 16 - 36.8
ден 17 - 37.1
ден 18 - 37.0
ден 19 - 37.0
ден 20 - 37.1
ден 21 - 37.1
ден 22 - 37.2
ден 23 - 37.1
ден 24 - 37.0
ден 25 - 37.1
ден 26 - 37.1
ден 27 - 37.1
ден 28 - 37.0

Благодаря предварително!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2006, 23:42:17 pm »
според мен имаш.
защо не пробваш да се регистрираш в безплатния онлайн календар за следене на овулацията на Зачатие? адресът му е http://calendar.zachatie.org

въведи си там тези стойности и ще ти стане по-ясно като се изчертае графиката. а и по-лесно ще можеш да я показваш на останалите момичета, вместо всеки път да пишеш купища числа :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

P

« Отговор #2 -: Февруари 12, 2006, 23:47:50 pm »
Не съм много добра с компютрите. От доктора си имам разпечатани таблици от някакъв френски сайт и си ги попълвам бързо и лесно. Само дето не разбирам кога ми е овуто.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2006, 07:37:36 am »
Здравей  П!
Послушай Джам...за календара...
И според мен имаш овулация.
Трябва да мериш БТ през целия месец.Тогава се създава по-ясна представа за нещата.Овулацията ти според мен е била на 14 или 15 ден от МЦ.
Ползвай тестове за овулация , за по-добро засичане на овулацията. По БТ е много голям периода. в който може да е била овулацията. Така напр. при теб той според мен е от 12 до 17 ден. С тестовете този период ще се намали.( на 2 дена ).

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2006, 10:01:46 am »
16-и.
Ову календара е страхотен и всичко е на български писано, така че няма начин да не можеш да се оправиш. Ако имаш някакви питания - погледни в закачените теми от горе "Дайте да ви видя графиката"  :D
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #5 -: Февруари 13, 2006, 11:15:40 am »
Ову на 16-ти ден. Дано темпратурата да е още висока! Пиши какво си измерила и днес
Матей - 1.04.2006 г
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #6 -: Февруари 13, 2006, 11:43:10 am »
Цитат на: P
Не съм много добра с компютрите. От доктора си имам разпечатани таблици от някакъв френски сайт и си ги попълвам бързо и лесно. Само дето не разбирам кога ми е овуто.

ами не разбираш, защото от табличния вид трудно се разбира!
аз имам доста богат опит и пак ми е трудно. когато тези стойности се изчертаят във вид на графика (което можеш и сама да направиш на милиметрова хартия у дома) - двуфазността се вижда много по-ясно.
календарът, както са ти обяснили момичетата, е на български и няма нищо сложно - щом можеш да пишеш тук, значи можеш да го ползваш и него. просто се попълват стойности ден след ден и във всеки момент можеш да си видиш графиката изчертана на екрана.

търси ДВУФАЗНОСТ. повишението може да е дори 1-2 десети от градуса, но ако е трайно във втората половина на цикъла - има овулация най-вероятно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!