0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: "Моята голяма тв сватба" по БТВ
« Отговор #20 -: Октомври 24, 2008, 12:33:29 pm »
и аз си мисля ,че е по-добре да гледаме такива формати , отколото някой глупав сериал! И какво му е на предаването ? На мен лично ми е забавно да ги гледам...а сватбата накрая трябва да е много , много хубава!
« Отговор #21 -: Октомври 25, 2008, 12:18:34 pm »
Нинче, съгласна съм с теб, на който не му допада има толкова други предавания за гледане, то даже не мога да насмогна да ги следя всичките по-интересни  :lol:
Аз пък ги гледах само отчасти, много ми допадна това с парашутиста, оригинално и страшничко. Ама видях, че в предаването бяха Дони и Нети едната вечер, ама не разбрах те какво правят там, коментират предложенията ли, какво...
« Отговор #22 -: Октомври 25, 2008, 12:22:58 pm »
Я кажете коя двойка изгониха снощи,че заспах точно след като свършиха предложенията!?!
*
« Отговор #23 -: Октомври 25, 2008, 12:35:40 pm »
Ами никого не изгони,Слави реши че в понеделник ще е изгонването и тогава ще им постави нова задача.
Много ми хареса снощи Анна мисля беше а него го забравих,дето отишли в с.Еленка,много са ми сладки и естествени.

« Отговор #24 -: Октомври 25, 2008, 12:41:15 pm »
В понеделник ще се реши коя двойка ще отпадне. Слави мисли, мисли, разсъждава на глас (чак за електронния часовник в студиото от кого, как и защо бил поставен :lol: :lol: :lol:) и накрая отсече, че ще каже в понеделник. Като предтекст изтъкна, че едно от момичетата от двойките е в болницата, т.е. в понеделник, като са в пълен състав, тогава щял да каже коя двойка отпада и каква ще е новата задача. :D
А Дони и Нети бяха, така да се каже, негови съветници за тази задача и двете вечери.
« Отговор #25 -: Октомври 25, 2008, 12:41:55 pm »
Ами никого не изгони,Слави реши че в понеделник ще е изгонването и тогава ще им постави нова задача.
Много ми хареса снощи Анна мисля беше а него го забравих,дето отишли в с.Еленка,много са ми сладки и естествени.

И аз ги харесах,а как да не ги харесам като съм родопчанка  :oops:!А успяхте ли да разберете думите,които момъка каза на момата?
*
« Отговор #26 -: Октомври 25, 2008, 13:39:11 pm »
Честно да си кажа нищичко не разбрах!
Преведи мъничко тогава :)

*
« Отговор #27 -: Октомври 25, 2008, 14:12:19 pm »
На мен най ми хареса младото момче и Царина. Просто бяха върхъ. Иска ми се те да спечелят. Това с динята вярно беше голяма простотия. Аз също не разбрах Дони и Нети за какво бяха там. Те милите нищо не казаха.

« Отговор #28 -: Октомври 25, 2008, 14:16:19 pm »

еце каматни ножинки и рачинки = много хубави крачета и ръчички
сольменче, бабульке = охльовче, буболечице :lol:
« Последна редакция: Октомври 25, 2008, 14:53:14 pm от Миники »

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #29 -: Октомври 25, 2008, 17:01:53 pm »

8O 8O 8O 8O 8O
*
« Отговор #30 -: Октомври 25, 2008, 22:48:50 pm »

имаше и : патенце рошаво..и ми стана много смешно , като и вика: Разбра ли нещо от това , което ти казах (или нещо такова беше) :lol:
аз ако бях на Слави щях да махна македонеца ...нещо не ме кефят!