0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Вали ЧЕСТИТООООООООО!!!Лека бременност и много радости покрай нея!Така се радвам за теб  :D
А сега яко ни наплювай!!!
Честито и тук миличка.Леки  :cloud9:
*
Здравейте момичета: благодаря на всички ви за поздрави и пожелания  :bighug:
 Не знам дали някоя от вас знае, но до преди 4-5 дни ми беше адски зле като: гадене, без апетит, отпадналост, сънливост и общо взето  по-цял ден не ставах от леглото (много зле ми беше) но сега от тези 4-5 дни се чувствам много добре и дори не усещам наличие на бременност  :oops: и вече започвам да се притеснявам, на преглед съм чак след 2 седмици. Какво според  вас може да значи това безсимптомие  :oops: дано не е нещо лошо.
  Не съм песимист просто се притеснявам.
DSC00102
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Здравеи миличка напълно нормално е симптомите да изчезват и да се появяват,  при мен симптоми дори нямаше в началото само гърдите ме боляха, беше ми много странно защото с първото ми дете ми се гадеше и тнт от рано. Обаче в средата на 2 месец сега да видиш какви гадни симптоми гадно ми е глава ме боли, нищо не ям отслабнала съм 2 кг направо ужас нямам сели за нищо дано нямаш симптоми мила те не са такав критерий, дори ако пачнеш да повръщаш се обади на док да му кашеш да не се обезводниш в тези жеги.Лека бременност и ако има нещо питай.

*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
Валенце, опитай се повечко да си поспиваш. Хапвай на често и по-леки храни, не си претоварвай стомаха. Разхождай се в по-хладните часове на деня, срещай се с приятелки, мисли позитивно.
Знам, че е трудно, че се притесняваш дали всичко е наред с бебчо, но мила, опитай се до колкото ти е възможно да си спокойна. А те симптомите, повярвай ми, ще се изненадаш колко много могат да бъдат - гадене, повръщане, главоболие, болки в областта на корема, много изострено обоняние, рязка промяна в настроението и какво ли още не, идват си и си отиват и после пак така ........
Вярвай, че всичко ще е наред и слушай лекаря си! Ние ви стискаме палци!  :)
*
Благодаря ви страхотни сте  :bighug:
DSC00102
*
Re: Графиката на "Valyoka" всяко мнение ще ми е полезно !
« Отговор #66 -: Август 13, 2008, 11:39:13 am »
Здравейте мили сладурки. Аз да ви се похваля се чувствам доста добре, гаденето беше само за седмица и сега само от време на време. Прекарахме си страхотно семейно моренце  :D а днес съм на преглед да видиим как се развива мъничето и така !!! късмет на всички  :wink:
DSC00102
*
« Отговор #67 -: Август 13, 2008, 11:41:33 am »
Късмет на прегледа и после да пишеш.
« Отговор #68 -: Август 13, 2008, 12:53:41 pm »
Успех :crossfingers:
« Отговор #69 -: Август 15, 2008, 12:59:32 pm »
Стискам и аз палци, мила!!!!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #70 -: Август 16, 2008, 15:03:08 pm »
Ехо милавали какво стана на прегледа какво ти казаха? Радвамсе че нямаш гадене и повръщане че то в тези жеги е ужасно, а с храните как си всичко ли си ядеш.Пиши как сте с бебо.

*
« Отговор #71 -: Август 18, 2008, 23:27:43 pm »
Здравейте отново, аз малко се поизгубвам от време на време  :lol: на прегледа всичко беше супер. Вече бебчо е 2.47 и му чухме пулса беше страхотно  :D  а колкото до храните за сега само те са ми проблем, апетита не ми е по силен от преди, но много ми е трудно да намеря нещо което да си го хапна с удоволствие, една храна като я хапна повече от два пъти и после само при мисълта за нея ми се гади, а за готвенеее ужас много трудна работа :? Е това е за сега късмет на всички  :wink:
DSC00102
« Отговор #72 -: Август 19, 2008, 10:10:01 am »
Браво!!! Много се радвам мила за теб!!! Пази си бебока, особено в горещините!!!  :wink: :wink:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #73 -: Август 19, 2008, 14:39:49 pm »
Мила Вали така е при бременните в началото но за да те успокоя на мен ми мина чак сега като влязох в 5 месец и то не напълно, за съжаление с готвенето също съм така и потърпевш е мъжо ама кво да го права сега, изследвания прави ли вече или още е рано как са ти иначе гадене повръщане нямаш нали

*
« Отговор #74 -: Август 19, 2008, 16:44:43 pm »
Мила Вали така е при бременните в началото но за да те успокоя на мен ми мина чак сега като влязох в 5 месец и то не напълно, за съжаление с готвенето също съм така и потърпевш е мъжо ама кво да го права сега, изследвания прави ли вече или още е рано как са ти иначе гадене повръщане нямаш нали

Е ще го изтърпя всичкото лошо, като се сещам какво ме очаква  :D а колкото за гаденето има си го но е слабо, повръщане пък нито веднъж като се има напредвид че прекарах една кошмарна седмица. За изследванията бих била много благодарна ако ти като по напреднала ми кажеш с няколко думи какво ме очаква. И още нещо : доки иска да правим някакви изследвания за болест на Даун и тези които се правят в 13-та седмица генетичните ако ми дадеш инфо за тях ще е супер.
 Благодаря ти за вниманието.
DSC00102
*
« Отговор #75 -: Август 19, 2008, 16:50:08 pm »
Цитат
доки иска да правим някакви изследвания за болест на Даун и тези които се правят в 13-та седмица генетичните
Това е БХС.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #76 -: Август 19, 2008, 22:51:51 pm »
Мила аз чекам 2 дете но досега такива изследвания не съм правила нито за синдрома на Даун нито генетични, аз съм давала само кръв и урина за хемоглобин белтък и разни други, по здравната каса тези се правят в 3,5,7,9 месец мисля нищо не мога да ти кажа за дргите изследвания, аз съм от малък градЗадомер се казва ако си чувала и тук няма традиция да се правят тези изследвания за които ти говориш. Съжалявам май не ти бях много полезна.Дано сичко да е наред все пак.

*
« Отговор #77 -: Септември 11, 2008, 16:08:21 pm »
veni_I_koci  Благодаря ти все пак за вниманието  :wink:
 А аз да ви се похваля вече навърших третият месец, мъничето е 7 см. и вече прилича на човече,  :D застанало е като боксьор в защита и има голямо коремче все едно и то е бременно  :D :D :D много странно се движеше в същност не се движеше ами подскачаше все едно го удря ток  8O аз се притесних но доки каза че е нормално :wink: и така... Вчера бях във ВМИ-то да дам кръвчица за генетичните и ще чакам резултат след седмица.
  Успех на всички !!!
DSC00102
*
« Отговор #78 -: Септември 11, 2008, 16:14:06 pm »
Цитат
доки иска да правим някакви изследвания за болест на Даун и тези които се правят в 13-та седмица генетичните
Това е БХС.
Направи си ги, да ти е мирна главата  :) Браво за бебчо, успех и на тебе!!!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #79 -: Септември 11, 2008, 16:17:12 pm »
Браво мила много се радвам за тебе и за боксьорчето, нащо пък е каратистче и едновременно с това скача на транплин. Ха-ха
Май трябва да си пишем на личните за да не разтройваме момичетата с наще преживявания а?