0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Размяна на книги
« -: Февруари 25, 2009, 22:23:52 pm »
 Идеята за размяна на книги възникна в тази тема.

Нека дооформим идеята, и да започнем размяната  :D
Давайте предложения за начина на доставяне.

Актуалният списък на книгите, който се предлагат, ще е в първия пост на темата.

предлагани книги:

"Клетка" -Стивън Кинг - Tamara
"Пътна мрежа" - Стивън Кинг - Tamara
"Всичко за пренаталното възпитание" - Мари-Андре Бертен -  Tamara
(последната книга се дава с календара на Еврофутбол "Ние чакаме бебе")
"Четвъртият К" - Марио Пузо -  mmary
"Милионерът" - Греъм Мастерсън - mmary
"Фирмата акула" - Питър Палистър - mmary
" Испанска кръв" - Реймънд Чандлър - mmary

търсени книги:

"За смъртта и умирането" - Елизабет Кюблър-Рос
-eterna
« Последна редакция: Февруари 26, 2009, 21:54:15 pm от Елфи »
Re: Размяна на книги
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2009, 22:36:22 pm »
Предлагам следните книги:
1. Заглавие: Четвърният К; Автор: Марио Пузо
2. Заглавие: Милионерът; Автор: Греъм Мастерсън
3. Заглавие: Испанска кръв; Автор: Реймънд Чандлър
4. Заглавие: Фирмата акула; Автор: Питър Палистър
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2009, 23:03:48 pm »
Аз ще попитам тук, ако не е за тук въпросът, Елфи, премести го или ми кажи, ще го изтрия.

Не може ли да има списък и с търсени книги? Все едно търся и предлагам?
Ако прочета и какво се търси, винаги мога да си погледна дали го имам, примерно. Или е тъпо?
*
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2009, 23:05:34 pm »
Разбира се , че може  :D  Идеята е добра!
*
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2009, 21:42:39 pm »
Аз търся книката на Елизабет Кюблър-Рос За смъртта и умирането. Издадена е през 96. Дори и ксерокопие ще ми е от полза.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Февруари 26, 2009, 22:00:09 pm »
Аз търся книката на Елизабет Кюблър-Рос За смъртта и умирането. Издадена е през 96. Дори и ксерокопие ще ми е от полза.

имам нейната книга Life Lessons, която е на същата тема, но на английски.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #6 -: Февруари 26, 2009, 22:07:13 pm »
При условие, че не намеря изданието на български, ако може ще се възползвам от това което ми предлагаш на английски. Отнема ми двойно повече време да чета на английски - това е проблемът. Ако нямаш нищо против ще ти пиша по късно и благодаря за отзивчивостта. :youwoman:
« Последна редакция: Февруари 26, 2009, 22:10:05 pm от eterna »
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #7 -: Февруари 26, 2009, 22:52:17 pm »
Идеята е страхотна! Поздравления!
Мисля, че най-изгодно е изпращането с Български пощи.
« Отговор #8 -: Февруари 27, 2009, 09:34:23 am »
Имам я. Ще я потърся, ще ти направя копие и ще ти я изпратя. Ще се разберем на ЛС как  :D