мерси 3а отговора,тожа АСP мие по високо 2.2 по голямо от нормалното 2.0 така го дават,4ервените тела маи е моя гре6ка при превода,маи е zа 6арката дали сам я прекарала дали бебето сте има,там е добро мисля.а фоликулите не3нам,3абременявала сам бе3 проблем като по млада (сега сам на 33 ,мажа ми е на 45,от 3 години сме 3аедно)3нам 4е овулацията мие ранна кам 12 ден,цикала ми става всв по кратак последните години е по 4 дена бе6е по 6,7преди.4етох много ,дали е по добре инсеминация пьрво,по принцип сам 3драва но ме и3пла6и това което 4етох 3а хиперстимулацията,то и бе3 това сега подавам документите и сте ни и3викат 3а ра3говор 3а наи добрия вариант,не3нам до инвитро сте ни допуснат ли,но от 3 години не става инормално няма да стане,последната смермограма е с диагноа nypospermie,дал е само 1.5мл. прекалено малко,кам 47 подвижни,от тях на 2рия 4ас остават живу кам 50 % от вси5ки,бавни и т.н.вси4ко е от употреба на стероиди в миналото,4акам бактериите да иzляzат другата седмица и подавам официално вси4ко,какво да ре6а да иzбегна стимулацията,инсе,или ,ин витро,на естествен цикал,помогнете малко....мисля 4е хормоните ми са добре,като 4ета на другите иzследваниятатук но в деиствителност не им ра3бирам.. мерси zа отговорите.