0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: За отношението
« Отговор #20 -: Октомври 28, 2006, 01:32:07 am »
"по-добре страх и 4ерни мисли в на4алото, отколкото от този форум да се преместите в за4атие.орг, нали ?"

Аз само мога да кажа по културному, че на въпросната вече й се мрежелее Хелоуин пред очите. А иначе, по нашенската: главата й дрънчи като празна тиква.

Хайде, лека ви нощ и не се ядосвайте на глупаците.

Мари :D
Alexandra
*
« Отговор #21 -: Октомври 28, 2006, 05:19:11 am »
Хич не си направих труда да търся темата и да чета кой какво е писал - след 2,5 години по тия форуми никак не бих се учудила на подобно плоскоумие. Просто не си струва огорчението миличка Пати - и аз мисля че всички тук ще бъдат майки рано или късно но на онази девойка ум никой няма да и налее така че познай кой е осакатения за цял живот ...
TianA и аз не успях да се вместя на ниво майки и бъдещи такива - виж в някои от другите подфоруми успявам да намеря общи теми с момичетата - има полезна информация и там и тук просто при толкова много участници неизбежно ще има и разни супер отнесени елементи.
Как да отговориш на твърдението че е много гадно да си бременна с всичките стандартни екстри - защото аз се наслушах на такива и всеки път казвам че щом е за детенце нямам нищо против и повече бих изтърпяла от обичайното - всеки път ме гледат така  8O - такива хора никога няма да си променят мисленето - просто е невъзможно - те имат физическа ограниченост да мислят като цяло. Така че гледай собствения си интерес - прави нужното за да получиш това което желаеш а колкото по-малко такива особи в този форум толкова по-качествен ще е форума.
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #22 -: Октомври 28, 2006, 08:55:44 am »
Абе,момичета,простотията е болест не лечима!!!
Хората за спина и рака ще намерят лек,но за простотията-НЕ!!!
Жал ми е за такива!!!
Наскоро бях свидетел на битов скандал между две комшийки(млади жени).Едната има дьщеричка на 1год.,другата прави опити за бебе от 5год.и е минала през ада(сега ще си осинови).Та тази с дьщеричката нарече другата-БЕЗДЕТНА.В този момент ми "падна пердето"и казах доста груби неща,напомних и че има дьщеря и че всичко на този свят се врьща с лихвите.След като ми поразмина яда се замислих и стигнах до заключението,че на такива трябва да се гледа като на много болни!

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #23 -: Октомври 31, 2006, 15:10:12 pm »
Направи ми невероятно впечатление точната реплика - "Как може една пияна, дрогирана тинейджърка, забременяла от неясно кой, да иска такова нещо от нас???"
И мен много ме впечатли тази реплика - направо ме жегна в сърцето :(
А това, което пише Клиа за мрънкането на лесно забременели, че им става лошо, че ги боли кръстът и т.н., да ви кажа само какво каза една позната и това ужасно ме вбеси "ако знаех колко е скъпо да си бременна, нямаше да забременея". В случая визираше дадените от нея 50-60лв за преглед и някое друго изследване по време на начална бременност. Направо не знаех как да отреагирам  :evil: :cry: Хем се ядосах, хем ужасно ме заболя, защото ние сме дали и даваме купища пари за да можем да имаме нашето бебче. И нямам търпение вече да разбера от личен опит "всички екстри" на една успешна бремнност.
Дано скоро всички ходим гордо с големите кореми с риткащи бебчета в тях preggo

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #24 -: Октомври 31, 2006, 18:29:56 pm »
Хем се ядосах, хем ужасно ме заболя, защото ние сме дали и даваме купища пари за да можем да имаме нашето бебче. И нямам търпение вече да разбера от личен опит "всички екстри" на една успешна бремнност.
Дано скоро всички ходим гордо с големите кореми с риткащи бебчета
:heartbeat:Ей за т'ва те харесвам, Бебчо! :balk_21:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #25 -: Ноември 02, 2006, 09:57:13 am »
:heartbeat:Ей за т'ва те харесвам, Бебчо! :balk_21:
:balk_21: и за теб, Баракудка :)

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #26 -: Ноември 04, 2006, 13:17:41 pm »
"""А това, което пише Клиа за мрънкането на лесно забременели, че им става лошо, че ги боли кръстът и т.н., да ви кажа само какво каза една позната и това ужасно ме вбеси "ако знаех колко е скъпо да си бременна, нямаше да забременея". В случая визираше дадените от нея 50-60лв за преглед и някое друго изследване по време на начална бременност. Направо не знаех как да отреагирам """

Как искам да ги дам тези 50-60 лева за нещо подобно........., но
 :balk_144:
« Последна редакция: Ноември 04, 2006, 13:19:30 pm от eganeva »