Здравейте, момичета
Искам да споделя някои притеснения с вас и ако е възможно- да изразите мнение и да ми дадете съвет.
Наскоро посетих гинеколога си, при прегледа се оказа че всичко е наред, само дето имам малка раничка, с големината на 1 стотинка. Оплаквания във връзка с нея нямам. Направихме цитонамазка, резултатът е 2 група,отрицателен. Споделих му обаче и за моя проблем с гъбите- от два месеца насам имам едно течение, което ту се появява, ту изчезва...назначи ми Канестен, за 3-дневен курс, от който останах много доволна, защото за пръв път от месеци насам можех да ходя без ежедневна превръзка заради гадното течение
Решихме да лекуваме раничката, като ходих три пъти да ми я маже с Ваготил. На второто ми ходене гин. ми каза че раничката се повлиява много добре от него. След третото мазане каза, че всичко е ок вече. Обаче, след седмица течението пак се появи, този път по-леко де, но все пак го има. За съжаление, не направихме микробиология...не зная защо.
Правила съм изследване на хламидия миналата година, януари месец- кръвен тест, IgG 1:16, като тогавашната ми гинеколожка каза че "хламидия няма"
Според вас, това течение има ли връзка с раничката? Трябва ли да направя ново изследване на хламидия, този път и IgA? Имам чувството, че нещо не е както трябва, нямам оплаквания никакви, но не е нормално течението да го има, макар и от време на време.
Съвсем скоро започваме опитите за бебче и искам да знам че съм направила каквото зависи от мен, а това течение и раничката ме притесняват.
Ще съм благодарна на всякакви коментари и съвети, благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят