0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременна ли съм???
« -: Август 06, 2008, 23:31:44 pm »
Възможно ли е да забременея, ако той не е свършил в мен. Знам, че на теория винаги има шанс, но става въпрос на практика! След известно време имах кафяво течение в продължение на 5 дни, което било симптом на бременност, но това го отдавам на смяната на климата, защото от морския бряг с темп. 30 градуса се преместих в София с темп.15!Освен това по изчисления на овулацията наи-благоприятната дата за зачеване е 26, а ние правихме секс на 16-ти!!!8 дни след акта си правех тест и беше отрицателен!Та въпросът ми е :Има ли реално шанс да съм бременна???
*
Re: Бременна ли съм???
« Отговор #1 -: Август 07, 2008, 00:21:51 am »
За съжаление винанаги има и такава вероятност, още повече, когато не е желано да се случи. Реално погледнато е почти невъзможно, но .............имам приятелка, която забременя именно по този начин и ако не ми беше разказвала тогава за случката, щях сега да ти отговоря - 100% НЕ!
Пожелавам ти да е това, което желаеш и следващият път да подходиш с малко повече внимание към себе си!
Успех, мила!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #2 -: Август 07, 2008, 07:13:35 am »
Според мен си прескочила този път проблема..Съветвам те да ползваш презервативи :)
« Отговор #3 -: Август 07, 2008, 08:35:55 am »
Еми най-голямата ирония е, че съм изключително стриктна и предпазлива, но този път презервативът беше с повече лубрикант и се е изхлузил, без да го усетим, но приятелят ми знае, че съм параноичка на тая тема и за всеки случай дори и с презерватив не свършва в мен!И сега съм адски объркана и не знам какво да мисля....няма да е честно просто на мен да се случи, защото съм на 17, но след 2 месеца правя 18 и на практика ще мога да се справя дори психически, но не знам дали е правилното..
« Отговор #4 -: Август 07, 2008, 08:39:17 am »
Еми най-голямата ирония е, че съм изключително стриктна и предпазлива, но този път презервативът беше с повече лубрикант и се е изхлузил, без да го усетим, но приятелят ми знае, че съм параноичка на тая тема и за всеки случай дори и с презерватив не свършва в мен!И сега съм адски объркана и не знам какво да мисля....няма да е честно просто на мен да се случи, защото съм на 17, но след 2 месеца правя 18 и на практика ще мога да се справя дори психически, но не знам дали е правилното..
Нещо си сбъркала форума малката. Като си параноичка, иди на гинеколог да ти изпише противозачатъмни. И ако не си забеязала тук се борим със зъби и нокти да забременеем и някак не е нормално някой да ни пита такива неща като теб и както те усещам ако е станало нещо- то ще е нежелано.
Така че ако трябва по 2 презерватива слагай, но умната следващия път. Не си малка. Щом водиш полов живот трябва да "си носиш кръста".  :wink:
Още едно въпросче
« Отговор #5 -: Август 07, 2008, 08:42:05 am »
Кога лекар може да определи има ли бебче(мале как  говоря, май бързо свикнах с мисълта)? И кога тест за бременност може да го засече: 8 дни след акта или едва след като ми закъснее???
« Отговор #6 -: Август 07, 2008, 08:45:26 am »
Знам, че се борите и Ви пожелавам искрено успех, но Вие също сте минали по този път и съм убедена, че знаете как се чувствам и че в такъв момент трезво и обективно не мога да мисля и точно затова се обръщам към Вас!!!
« Отговор #7 -: Август 07, 2008, 08:49:04 am »
Знам, че се борите и Ви пожелавам искрено успех, но Вие също сте минали по този път и съм убедена, че знаете как се чувствам и че в такъв момент трезво и обективно не мога да мисля и точно затова се обръщам към Вас!!!

Момиче, аз съм на 25 г. Знаеш ли кога изгубих девствеността си? На 20г.
Прецених,че вече мога тогава да нося отговорност за постъпките си. Твоя си работа какви ги правиш , но няма място за притеснение. Как още да ти се обясни че не си бременна и на всичко отгоре си правила тест? Кога трябва да ти дойде?
Re: Още едно въпросче
« Отговор #8 -: Август 07, 2008, 08:50:22 am »
След като ти закъснее.
« Отговор #9 -: Август 07, 2008, 08:56:21 am »
на 11-ти..мен ме притеснява това кафяво течение и това , че гърдите не ме болят както преди цикъл
*
« Отговор #10 -: Август 07, 2008, 09:07:23 am »
 Новилче, по-спокойно! Момичето просто е объркало подфорума.Няма нужда да й изнасяме лекции по морал.

save_me, отиди на гинеколог.

Re: Още едно въпросче
« Отговор #11 -: Август 07, 2008, 09:14:43 am »
 Ако си направиш кръвен тест , можеш да разбереш дали си бременна на момента.
 Кръвния тест можеш да направиш 11 дена след овулацията и е много по - точен и сигурен от уринния.
*
« Отговор #12 -: Август 07, 2008, 09:15:46 am »

save_me, отиди на гинеколог.

:good_post: :good_post: :good_post:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #13 -: Август 07, 2008, 16:43:30 pm »
Мод: Моля не флудвайте форума. Публикувайте въпросите си в една тема!!!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!