0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 11.08 - 17.08 )
« Отговор #480 -: Август 17, 2008, 20:03:43 pm »
Вилии,много си мила ,а аз не спрях да мисля за теб и колко съм тъпа че не те поканих в нас,докато дойде време за влака.. Много невъзпитано от моя страна,а хем ми каза че има закъснение.. Както и да ,дано не си си извадила лошо мнение..

Искам да ти кажа че чувствата са ни взаимни и аз също смятам че сте страхотни. Чувствам се супер  сега ,като видя че сте писали и усмивката ми не слиза докато съм пред монитора..
Щъ смачкам да знайш!Ти да не мислиш,че щях да дойда.Да ме заключиш у вас и да не ме пуснеш да си се прибера при мъжлето?!? 8OНе,наистина нямаше да дойда,защото нямаше да ми е спокойно.А иначе във влака беше много интересно,защото сред пътниците преобладаваха чужденци и роми,а ние още на перона се сдушихме коалиция от 4ма българи, настанихме се в едно купе,говорехме си по пътя и си прекарахме доста добре и времето мина почти неусетно.Честно,иначе беше бая страшничко и ако бях сама сигурно щях да напълня гащите. :D
*
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 11.08 - 17.08 )
« Отговор #481 -: Август 17, 2008, 20:12:53 pm »
Мале Вило,ш'та маана с балтията да знайш.. :) Аз че бях взела чували за разфасовани трупове бях,ма после ми стана симпатична и реших да ги ползвам за домашни отпадъци.. ;)

Боби,ти си како огин неугасим :) Признавам си че първия път не разбрах какво готино чувство за хумор имаш.. :)

А Парси и Бибица са ни манекенките на компанията..Ебати телцата ебати чудото,комплекси получих и сега смятам да ги съдя ... :)
*

    mishan

  • ***
  • 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 11.08 - 17.08 )
« Отговор #482 -: Август 17, 2008, 20:44:44 pm »
Ох момичета, какви сте ми готини. Голям майтап е с вас. Така ще се радвам и аз да ви видя на живо.
Иначе ние днес бяхме на излет сред природата с нашите кумци и тяхната малка кукличка. Беше много зареждащо сред природата, пък и малката ни дари с емоциики.
Така и не успях да си оправя къщата, ама какво да правим. Важното е да имаме от време на време и готини моменти, че иначе съвсем ще изкукам.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*

    mishan

  • ***
  • 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 11.08 - 17.08 )
« Отговор #483 -: Август 17, 2008, 20:48:06 pm »
Момичета,лошо ли е това че ми се къса сърцето?! Кога и ние така..Защо толкова трябва да чакаме..Заслужава си новината и цялото щастие,но подяволите искам и аз.. :(

Ох поне се успокоявам, че не се чувствам само аз така. И май е нормално. Радваме се за приятелите и близките ни, но е нормално да се питаме кога и на нас.
Въпроса е да вярваме, че и на нас ще се случи. Аз вярвам за всички ни.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне