0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Случвало ли ви се е?
« -: Август 05, 2008, 08:42:08 am »
Здравейте,момичета! Предполагам, че вече има такава тема, но съм ужасно притеснена и наистина нямам време да търся, моля ви не ме критикувайте, ако темата е излишна после може да се изтрие. Става въпрос за следното: снощи по време на секс прокървих, за първи път ми се случва подобно нещо и много се уплаших. Тази сутрин по бельото си забелязах нещо като ръждиво петно, не точно кръв обаче, незная как да си го обясня. Не съм си в България в момента,а тук където съм мога да отида на лекар след няколко дни, а дотогава ще се побъркам от притеснение. Само да кажа, че вчера беше 14 ден от цикъла ми, правихме секс на 8 ден и следващите дни също, съмнявам се да съм бременна, но все пак според вас има ли такава вероятност? Ще се радвам някоя от вас да ми отговори. Благодаря ви предварително!
Re: Случвало ли ви се е?
« Отговор #1 -: Август 05, 2008, 10:03:33 am »
Не се притеснявай, случва се понякога в перода на овулация - тя да протича с леко зацапване и това става заради хормоните. Другия възможен вариант е да е от секса - доктор ми е казвал, че е възможно понякога така да стане. На мен лично и двата варианта са ми се случвали и след консултиране с доктор се оказва, че няма основания за притеснение по принцип. Но ако това продължи повече от 1-2 дни тогава може би се налага да посетиш доктор.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #2 -: Август 05, 2008, 10:19:58 am »
Не се притеснявай .Най-вероятно е да си в овулация .
« Отговор #3 -: Август 05, 2008, 13:01:42 pm »
Благодаря ви много,момичета,наистина се поуспокоих, никога преди не ми се е случвало и бях доста притеснена. В такъв случай ще продължаваме с опитите за бебче :D
« Отговор #4 -: Август 05, 2008, 13:09:48 pm »
:crossfingers:и скоро да се похвалиш.
« Отговор #5 -: Август 05, 2008, 17:35:42 pm »
На мен ми се е случвало няколко пъти.Първият път и аз много се изплаших.
Даже единия път беше силно ярко червено кървене.Но незнаех на какво се дължи
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!