SAB-f, аз съм правила акупунктура при д-р Ликсов. Мога да та кажа, че е страхотен. Той е завършил медицина в България, всъщност е хирург, след това е учил 5 години в Китай акупункура. Трябва да говориш с него, за да питаш дали ще ти помогне. Всъщност бях при него за да откажа цигарите. След първата акупупкура наистина много ги намалих, но за втората се тръшнах болна и така си прекъснах самата процедура. Понеже си има точно определени дни, в които се ходи иначе няма ефект. Спомням си, че тогава ми стимулираше и някакви точки, понеже се готвех за инвитро. Не знам дали може да ти помогне за ендометриозата, но поне мисля че няма да те излъже и човекът си има образование и не е шарлатанин. И все пак работи именно с момичета, които имат проблем със забременяването, тоест запознат е с нещата.
Искам да ти кажа, че е много спокоен, мил и приятен. Аз съм ходила при него цялата скована от нерви и като мине сеанса една спокойна, даже на самата акупункура съм се унасяла. Не, че ти хваля доктора, това е моят личен опит.