0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: За изгубилите кураж
« Отговор #40 -: Октомври 24, 2006, 20:55:30 pm »
Момичета не мога да ви препоръчам читаво джипи в София, но определено ви трябват нови. Ако това може да ви успокои има и свестни такива. Моят например само ме дебне да му се появя за нещо и си ми прави контролните прегледи. Това лято ходих да ми пусне кръвна картина и група за делатацията и като ме пачна: "дай кръв за диабет, дай урина за намкво си, а сега ЕКГ, та ръст, та тегло, оооо ама сега и имунизация за тетанус, айде сега марш на цитонамазка.Ама че ходиш на частно - няма значение на теб ти се полага и искам да я направиш". Вчера от колежки разбрах, че са им искали по 5лв. за да си вземат резултатите от "безплатната" цитонамазка - при това едната ходи в същата поликлиника като мен, но при друг док., та затова си мисля, че от него зависи. Щото аз всички резултати си ги търся от него.
Та исках да кажа де - има свестни лични лекари . От сърце ви пожелавам да си намерите такива
« Отговор #41 -: Октомври 25, 2006, 12:09:40 pm »
 Солей, по повод за пиелонефрита да кажа нещо което знам от препатили. Това заболяване трябва да се лекува и да не се подценява. Една моя приятелка два пъти прави сонтанен аборт в 4 и 5-ти месец заради пиелонефрит, който най-накрая откриха и след излекуването му си изкара трета вече успешна беменност и след нея в момента кара още една. :lol: Така че първо е по-добре да оправиш тези неща и после успех с ИКСИ-то.
:cheerleader:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #42 -: Октомври 25, 2006, 13:48:48 pm »
Привет на всички ! Предварително искам да ви се извиня за това, че ще ви натоваря и с моите проблеми , но просто не мога да продължавам така . Имам нужда да кажа на някой какво ми тежи и , ако не на вас не виждам на кой друг ? Всеки ден чувам успокоителни думи и съвети , но те по никакъв начин не ми помагат , дори ме разстройват повече.
1/ първото нещо,което ще ви споделя е свързано със сестра ми : по принцип с нея се разбираме много и много се обичаме.Единствения път , когато се скарахме с нея , тя ми каза нещо, което никога няма да забравя :" ДАНО НИКОГА ДА НЯМАШ ДЕТЕ !" - тези думи и днес ме преследват , макар, че тя ми се извини хиляда пъти и сега заедно всеки месец чакаме " чудото " да стане , но по ирония на съдбата , това се случи с нея , а не с мен . Отидохме заедно на гениколог и бременната беше тя, а не аз .Още на следващия ден направи аборт - но тя все пак имаше две малки куклички. Преживях много тежко това, че тя се отказа от онова, което аз най-силно желаех. Но и сега продължавам да вярвам , че някой ден и аз ще чуя думата "МАМО" ! Винаги до сега в живота ми нещата са били планувани и са се случвали тогава, когато желая ,но сега всичко е различно - само , ако можех бих дала всичко ,което имам за да стана майка ! Благодаря на Господ ,че ви има вас и ,че мога да ви споделя проблемите си . Обичам ви и ви моля да не се предавате и да вярвате, че ще станете родители в най-скоро време. Ще продължа да ви пиша и да търся утеха и надежда сред вас !
*
« Отговор #43 -: Октомври 25, 2006, 14:24:57 pm »
   Права си Марина. благодаля за съвета и пожеланията. Отложихме нещата. Първо ще се лекувам.
« Отговор #44 -: Октомври 25, 2006, 16:07:05 pm »
Солей, радвам се че мога да съм полезна, имай предвид че лечението доколкото знам е бързо и просто-пие се някакъв антибиотик в рамките на седмица и след това можеш да действаш. Желая ти успех. :a_cat_06:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #45 -: Октомври 29, 2006, 05:24:45 am »
 Момичета незнам дали само на мен ми се струва така но почти винаги силните жени имат проблеми със забременяването , може би ако е слаба една жена няма да може да живее с това бреме. Тъй че не се правете на слаби защото знам че сте силни , знам че сте и щастливи и също знам че ще е трябвало да минем през това по една или друга причина, но ще минем успешно. Има толкова много красота и любов с нас.
Бъдете много щастливи