0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Re: Ще сгреша ли?
« Отговор #60 -: Август 24, 2008, 17:01:24 pm »
Малее, малеееее!!!! Абе женици, тук е станало мнооооого напечено. 2 дни ме няма и какви "чудеса" сте сътворили.... В общи линии ...мерси на всички , които ме подкрепят. Поли, мерси и на теб. Знам много добре какво имаш впредвид. Незнам дали съм ви споменавала, но когато хванах мъжа си натясни миналата година, след всички отричания и избухвания най-накрая се обърна и ми каза " Ми да бил съм с нея, защото с нея не правя дете, а просто секс и не и гоня яйцеклетките и овулациите!" Тогава в първия момент се стъписах и започнах да търся в себе си вината за случващото се. Мислех точно така - как съм го тласнала към другата - тази, която не му говори за проблеми, сметки, инжекции, операции и процедури. ...НО сега, през призмата на изминалото оттогава време си давам сметка, че в крайна сметка, това е мъж, който не ме заслужава. Щом толкова лесно му писва от "проблема със забременяването ми", то какво остава занапред, ако живи и здрави ни се роди детенце. Тогава пък ще го подтиска послтоянния плач на мъничето, тогава ще му говоря за памперси и бебешка храна, за още по-високи сметки за ток и вода и следователно пак ще тръгне да намира утеха някъде....Не мерси. Не искам толкова слаб и неориентиран мъж до себе си. Това, което написах, беше насочено към Поля ! Миличка, не си позволявай да мислиш така - грешно е. Знам идеално, защо и в какъв смисъл си го написала - самата аз известно време си тормозих главицата с такива мисли... И най - накрая разбрах, че са напълно безсмислени глупости. Неможе някой, който ме обича и държи на мен и ИСКА да имаме дете, в деня на операцията ми да е при "онази дето го успокоява и не му говори за проблеми"!!!! Неможе мъж, който ме обича да тръгне при друга, само защото му е писнало от проблеми и трудностти - та нали затова сме заедно - да ги преодоляваме, а не да се огъваме и да се отдалечаваме един от друг когато се появят. май го написах много оплетено и объркано, но надявам се да ме разбереш. Ако аз бях тръгнала да търся утеха при някой защото ми е "писнало"...лелееееееееееееееее, нямаше да му се вижда края вече. Да имаш семейство за мен значава да бъдеш с човека до теб в най-лошите му моменти и да го подкрепяш, да му вдъхваш сили и кураж, че всичко ще се оправи стига да сте заедно. За хубавите моменти, за маса и за купон всеки може да застане до теб. За "единия секас", при кото получаваш нежности , милувки и пр. ще се навие абсолютно всеки, но когато свържеш живота си с някой, трябва да си наясно, че ще има МНОГО тръудни моменти и да искаш да си с този човек през тях! поне това е моето мнение... Надявам се и ти Поли да се съгласиш с мен, защото докато продължаваш да си мислиш, че с лошо настроение и с еди какво си талскаш човека до себе си към дриуга.....извинявай, че ще го кажа, но няма да усетиш щастието. Надявам се да не те засегна по никакъв начин.  Благодаря ви на всички за подкрепата.

МОЖЕ БИ НЕ Е ТУК МЯСТОТО, НО НЕЩО ИЗВЪНРЕДНО ХУБАВО СЕ СЛУЧИ И ИСКАМ ДА ГО СПОДЕЛЯ. КУМАТА МИ Е БРЕМННА ОТ ПЪРВИ ОПИТ ИНВИТРО. БЛАГОДАРЯ НА Д-Р СТАМЕНОВ И Д-Р ПЕРСЕНСКА!!!! И ДВАМАТА ( КУМУВЕТЕ МИ ) ГО ЗАСЛУЖАВАТ 300000000000 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ МЕН. НЕ ЗАДРУГО, А ЗАЩОТО СЛЕД 10 ГОДИНИ СТЕРИЛИТЕТ , СА ЗАПАЗИЛИ ИСТИНСКОТО ВЪВ ВРЪЗКАТА СИ И СА РАЗБРАЛИ КОЛКО ВАЖНО Е ДА СА ЗАЕДНО, А НЕ ДА СЕ ПЛАШАТ И ДА ТЪРСЯТ УТЕХА ПРИ НЯКОЙ СИ!!!!!

*
« Отговор #61 -: Август 24, 2008, 17:19:23 pm »
Честито на кумовете ти мила.Нека продължават да бъдат щастливи и след 9 месеца да им се роди най-прекрасното бебенце на света!
За всичко останало те подкрепям с две ръце!Да не би на нас да ни е много лесно-понякога се чувствам като инкубатор,и на мен ми писва, и на моичкия му е идвало до гуша но сме намирали правилния начин един към друг и не сме се самозабравили.Борбата срещу стерилитета е обща,не е само на жената или на мъжа независимо в кого е здравословния проблем-проблема е ОБЩ

« Отговор #62 -: Август 24, 2008, 20:11:13 pm »
Неможе мъж, който ме обича да тръгне при друга, само защото му е писнало от проблеми и трудностти - та нали затова сме заедно - да ги преодоляваме, а не да се огъваме и да се отдалечаваме един от друг когато се появят. май го написах много оплетено и объркано, но надявам се да ме разбереш.

:good_post:
Браво на кумовете! Дано бъдат възнаградени за търпението и усилията си с едно (или повече :wink:) прекрасно бебе!
*
« Отговор #63 -: Август 24, 2008, 20:25:42 pm »
Мила Маги надявам се ,че несъм те засегнала по някакъв начин.Аз просто исках да кажа как разсъждават мъжете ,всички мъже са еднакви и рано или късно се увличат по друта жена , е да ако жена му не разбере занея той е светец.Това което казвам си е само мое мнение от наблюдения .Не им оправдавам постъпките.
Но имам чувството ,че ако ми се случи не че ще му проста но ще го разбера.Защото аз си мисля ,че вечна любов няма.Или ще е добър артист и аз нищо да не разбера или ще се разделим.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #64 -: Август 24, 2008, 21:16:09 pm »
не си ме засегнала никак даже !  :wink:   :bighug:  Това, което се опитах да кажа е, че докато самите ние продължаваме да мислим по този начин - за тях е добре дошло. Той си знае, че ти знаеш, че ако си нацупена или ти е криво за нещо той ще иде някъде си и едва ли не трябва да сме "послушните" домашни момичета,  готови винаги да влязат в положение и да разберат другия....Да ама не. Не благодаря. И аз искам някой да ми влиза в положение и да ме обсипва само с усмивки и прегръдки, но уви - в реалността не е точно така. И признавам, че донякъде може би наистина грешката е изцяло моя, защото съм му позволила да мисли по този начин и винаги съм го щадяла. Е - това вече свърши. Така, че - ОК и аз разбирам как мислят мъжете, но.....хайде да не ставаме като тях. Поздрави и ....ЕЙ ако един не се държи нормално - следващия моля - той пък може и да намери начина  :wink:

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #65 -: Август 25, 2008, 06:03:08 am »
Мила Маги надявам се ,че несъм те засегнала по някакъв начин.Аз просто исках да кажа как разсъждават мъжете ,всички мъже са еднакви и рано или късно се увличат по друта жена , е да ако жена му не разбере занея той е светец.Това което казвам си е само мое мнение от наблюдения .Не им оправдавам постъпките.
Но имам чувството ,че ако ми се случи не че ще му проста но ще го разбера.Защото аз си мисля ,че вечна любов няма.Или ще е добър артист и аз нищо да не разбера или ще се разделим.
Нито всички мъже са еднакви,нито всички жени.не бива да се абсолютизира нито една категория хора.
Колкото до "разбирането"-за всичко си има обяснение,разбира се,като си поразровиш мозъка,все ще излезе некоя истина.
Но да ходи при друга,щото му писнало да гони яйцеклетките...ами на НЕЯ да не би да НЕ И Е ПИСНАЛО!?!
Да си мери сутрин аналната температура,да рисува графиките,да пие гадните хормони,да я ръчкат с инжекции и с кво ли не?!?
Не-тя ще се прави на полуидиот и с разбиране ще го пере и глади,та да иде окъпан и спретнат при оная,дето не прави с нея бебета...
И преди да си направила некое друго блестящо заключение-да кажа:
на мен дори не ми се е случвало всичко това,но се почувствах обидена като жена от
историята на Маггичка.Тоя нейния пуяк не заслужава нищо повече от нея и много добре че се случва всичко сега,когато още нямат деца!
Защото ако трябва да си отидеш и с дете на ръце е 2 пъти по-трудно.
Относно вечната любов-ясно е чувството на дълбока влюбеност отминава с времето.Никой не лети непрекъснато в облаците.НО-то се замества от чувството на уважение и обич към партньора,които не ти позволяват да отидеш при друг.
А ако това все пак се случи-значи от любовта не е останало нищо.
Пожелавам на всички да срещнат истинския мъж!