0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
iskam bebe
« -: Юли 14, 2008, 18:36:53 pm »
днес ми доиде цикьла :( а така ми се иска да не беше дошьл.искам бебе,а сега дори все още не сме го планирали макар ,че мьжьт ми ми ме гледа някак странно и все ме подпитва дали не сьм бременна.мисьлта за бебе почва да ме побьрка,страх ме е че може и да не стане веднага че може и да нямам дете и някакви такива черни мисли.нямам причина ама нещо ми е нервно ,сигурно от цикьла.а ние дори все още се пазим с прекьснат полов акт.говорили сме за бебе, и двамата искаме ,ама и ни е малко страх, как сте се справим:(и засега се пазим:( и вапреки всичко остана някак разочарован като разбра че няма да има сега бебе.(то как да има бебе като ме пази?!аз да не сам дева мария!)незнам много обьркано и странно стана хем искаме бебе хем не сме готови и се пазим,а така ми се искаше да е станало чудо.изпадам в някаква паника ами ако когато сме готови и започнем планувано да го правим бебето нищо не се получи:((((
*
Re: iskam bebe
« Отговор #1 -: Юли 14, 2008, 18:39:53 pm »
В момента се пазите и си разтроена , че не си бременна-така ли или аз не разбирам нещо  8O 8O 8O 8O 8O
*
« Отговор #2 -: Юли 14, 2008, 18:45:11 pm »
"Мине време мине, НЛО премине"...това май Мишето го беше казала.... :wink:
*
« Отговор #3 -: Юли 14, 2008, 19:48:44 pm »
да :oops:знам че е странно и не е за тук просто си излях душата.нали все казват че има 20 %риск да се забременее така и се надявах да е станало и смен.
*
« Отговор #4 -: Юли 14, 2008, 19:52:51 pm »
Аз пак не разбирам-като искате бебе , защо се пазите. 8O
Ако не се пазите шанса е доста по-голям от 20%
« Отговор #5 -: Юли 14, 2008, 19:53:50 pm »
как така се пазите,а искате бебе?Еми така няма да стане!!!И даже сте разо4аровани?Няма стра6но,даваите смело :goodluck: :babyflips:

*
« Отговор #6 -: Юли 14, 2008, 20:04:22 pm »
Тук има мила 20% шанс да НЕ стане и ние повечето сме от тези проценти..Изяснете се с мъжа ти и решете ще се пазите ли или ще спрете.. Успех!
*
« Отговор #7 -: Юли 14, 2008, 20:06:49 pm »
ами маи ще натисна мьжьт ми здрав  за бебе :D аз искам ма тои ме пази и е разочарован, че не е станало бебето 8O или по точно наполовина е спокоен наполовина разстроен.не знам как да го накарам да работим вече за бебе даите ми сьвети не искам да го притискам...всички татковци които познавам не са си планували децата както каза една позната ,,то ако чаках мьжьт ми да се реши без деца щях да си остана....,,та мен и затова ме е страх ,ами ако не се реши и трябва да стане случаино бебето... или ако го реши  и не се получи:(
*
« Отговор #8 -: Юли 14, 2008, 20:11:57 pm »
Работата е деликатна и съвет за такова нещо не се дава . Ти го познаваш и най-добре можеш да прецениш как да отвориш тема..Ние например нямахме презервативи преди две години време и решихме че няма повече да се пазим,пък ако стане ще си го гледаме и така.. Само че още не е станало.. Дано при теб не е така..
*
« Отговор #9 -: Юли 14, 2008, 20:16:56 pm »
дано мила :D желая ти скоро да ни зарадваш с бебче :D проблема е ,че сме говорили за бебе и двамата го искаме ,но все в момента не е подходящия момент и все го отлагаме ,но докога?!искам бебе!!!
« Последна редакция: Юли 14, 2008, 20:22:54 pm от maura »
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #10 -: Юли 14, 2008, 20:49:40 pm »
maura-големи хора сте и е ясно ,че това става  с  :bed:
Може да прочетеш   повече   и да се ориентираш кога ти е овулацията и тогава да наблегнете-разбира се  би могла да  го изненадш ,без той да знае-че мъжете   малко се стресират- но очевидно той не еосъзнал съвсем какво иска ,но така идваме  до  това ,че едно дете трябва да е желано от двамата родитеели
Така че просто  си изяснете какво искате .
Не може хем да искате  ,хем да се пазите  ,хем да ти е тъжно  че не става...
Питаш ли ни нас  ,за които    подходящ момент ,означава куп прегледи и изследвания?
Иначе не с е шашкай излишно -правете секс на воля и спокоино и ще стане :babyflips:

*
« Отговор #11 -: Юли 14, 2008, 20:55:39 pm »
да мила така е права си.ма то мен покраи цикьла само черни мисли ме нападат и сам една такава нервна че моят като ме види и веднага пита ,,в цикьл ли си,,?! :lol:
*
« Отговор #12 -: Юли 14, 2008, 22:04:33 pm »
Значи е подготвен за баща , щом се справя с жена в цикъл ?! ;)
*
« Отговор #13 -: Юли 14, 2008, 23:49:57 pm »
уууу че странна ситуация.Ами решете наистина искате ли или не.Ако не сте готови- изчакайте, ако сте- не прекъсвайте половия акт.Дано нямате проблеми.
« Отговор #14 -: Юли 15, 2008, 08:35:02 am »
Аз нещо- нищо не разбрах. 8O 8O Ти искаш бебе , а той- не? Така ли?
Мила,като прекъсвате полов акт - няма да стане. Я го хвани и го питай иска или не иска наследници?
*
« Отговор #15 -: Юли 15, 2008, 12:03:31 pm »
Наистина и много странна ситуацията.Разберете се кой какво иска и действайте. :)А за черните мисли които ти минават през главата не мисля че са основателни при положение че ту се пазите,ту не.Успех!

« Отговор #16 -: Юли 16, 2008, 10:37:38 am »
maura - смятам, че момичетата са ти отговорили правилно. Считам темата за приключена и я заключвам.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!