0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Melina
« Отговор #20 -: Февруари 22, 2006, 14:26:32 pm »
Успех Zory.
Стискам палци  :goodluck:
*
Най после се престараших и аз
« Отговор #21 -: Февруари 22, 2006, 14:56:52 pm »
Направете една спермограма в клиника по стерилитет.Да не се окаже,че там има проблем.Ти си пусни едни хормони като начало.Лапароскопията е много по-назад в класацията.И не забравяй,че това е ОПЕРАЦИЯ,каквото и да ти говорят докторите.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #22 -: Февруари 23, 2006, 08:36:18 am »
Благодаря за подкрепата момичета.Спермограма има правена.При съпруга ми всичко е наред.Сега 2 месеца ще опитаме с мерене на БТ и ову тестове и ако все още няма резултат тогава ще си направя аз съответнитве изследвания.
      Стискам палци и на вас. stork-boy
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #23 -: Февруари 23, 2006, 08:53:34 am »
Кьсмет,Зори :balk_64:

« Отговор #24 -: Февруари 23, 2006, 08:58:56 am »
Цитат на: zory
Благодаря за подкрепата момичета.Спермограма има правена.При съпруга ми всичко е наред.Сега 2 месеца ще опитаме с мерене на БТ и ову тестове и ако все още няма резултат тогава ще си направя аз съответнитве изследвания.

и все пак е добре да направите още една спермограма, но на друго място, за да има база зза сравнение и да се види дали показателите все пак са верни (доколкото могат да бъдат).
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Февруари 23, 2006, 10:17:17 am »
Цитат на: zory

Здравей Зори!
Не чакай за да направиш изследвания.
Започни поне някои от тях (те така или иначе трябва да се направят).
Много често при идеална графика на БТ, се откриват други проблеми, например едни Хламидии или антитела.
Пожелавам ти успех и да няма сериозни проблеми.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум