0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Закъснява ми втори ден,а тестовете са отрицателни.Единият,може би,може да се каже,че  леееко ме окуражи с ужасно бледа черта,но след като престоя няколко часа,а беше Шур чек.Ето я графиката ми:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Температурата е мерена анално около 7ч сутрин.С ову-тестовете нещо не се справих-около 10 дни все имаше бледа черта,в два само беше по-ярка,но не като контролната,но го отбелязах,все пак!
Сега съм с болки в кръста,леко в слабините,гадене понякога,но това може да се причисли и към ПМС!Дайте мнение,моля!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Моля,дайте мнение и за моята графика!
« Отговор #1 -: Юли 20, 2008, 12:21:19 pm »
Мила графиката ти не се отваря сложи я в профила за да я видим и дано да е с положителен резултат.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #2 -: Юли 20, 2008, 12:25:54 pm »
Мила погледнах ти я графиката много е добре, днес ти 14 ден след ОВ такаче е възможно Тестовете затова да не отчитат, ако е ниско нивото на хормона все още почакай още 2 дни и направи пак тест ако не ти е дошло, или ходи се направи Кръвен тест той ще отчете ако е станало нещо. Стискам палци и късмет ти пожелавам.

« Отговор #3 -: Юли 21, 2008, 15:22:59 pm »
zlatoni , колко дневен ти е цикъла?
« Отговор #4 -: Юли 21, 2008, 15:41:50 pm »
30-31dni.
« Отговор #5 -: Юли 21, 2008, 16:46:50 pm »
30-31dni.
Имаш много хубава БТ. Дано да се задържи такава и занапред! Изчакай още ден - два и ако няма нов цикъл , повтори теста!
 Имаш стиснати палци от мен!
« Отговор #6 -: Юли 21, 2008, 16:52:19 pm »
И моят съвет е същият!Ако след 2 дни нещата са същите-направи тестче с първа урина сутринта и ако има нещо той ще покаже!
*
« Отговор #7 -: Юли 21, 2008, 23:45:28 pm »
Имаш много хубава БТ. Дано да се задържи такава и занапред! Изчакай още ден - два и ако няма нов цикъл , повтори теста!
 Имаш стиснати палци от мен!
И от мен, и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #8 -: Юли 21, 2008, 23:47:57 pm »
И след 2 дни да пишеш какво е станало :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #9 -: Юли 22, 2008, 14:18:06 pm »
test! test! test! :wink:

Спрете Земята, искам за сляза
« Отговор #10 -: Юли 22, 2008, 14:26:56 pm »
БТ е супер, но аз не виждам двуфазност :?
« Отговор #11 -: Юли 22, 2008, 17:19:58 pm »
Лелеееееее,днеска термометъра направо е ударил в тавана!
Наистина няма двуфазност,защо ли?!?Ама като се замисля и по странни "бременни графики" сме виждали,така че стискам палци!
*

lawyer

« Отговор #12 -: Юли 23, 2008, 14:26:23 pm »
zlatoni, май вече е време за тестче, минали са 14 дни от положителните ову тестове. В много случаи липсата на двуфазност според БТ, не е показателна за крайния резултат.
Лелеееееее,днеска термометъра направо е ударил в тавана!
Наистина няма двуфазност,защо ли?!?Ама като се замисля и по странни "бременни графики" сме виждали,така че стискам палци!
:good_post:
« Отговор #13 -: Юли 23, 2008, 17:22:54 pm »
Направих си сутринта с първата урина тест-отрицателен беше!Вече незнам какво да мисля!Не ми идва,имам болки от време на време,гърдите ми са с ужасно чувствителни зърна и напрегнати,температурата ми от вчера се покачи още,сутрин ми е лошо,не понасям цигари...абе,всички признаци!Но теста не мисли същото!
Дали е възможно да не съм си отбелязала точно овулацията с и тя да е била доста по-късно?И да съм забременяла доста по-късно и затова да не ме хващат тия гадни тестове!Толкова са грозни с една чертичка...
В крайна сметка,ову-тестовете така и не бяха с втора черта,наситена колкото първата,винаги беше по-бледа!Но в тези два дни,в които съм отбелязала,ми се виждаха по-наситени просто и затова сметнах,че е тогава!А и температурата...
Все пак,била съм бременна вече три пъти,не ми е за пръв път и така се надявам и сега да не бъркам!Но пък може вече от голямо желание да си въобразявам...Знам ли?
Чак се ядосах днес на тестовете,незнам скоро дали пак ще си направя!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #14 -: Юли 23, 2008, 20:37:30 pm »
Миличка според мен ОВ си е била тогава на 20 ден възможно е да не ти отчита теста ако нивото на LH е ниско на мен ми се случи същото чак след 20 дни след ОВ ми отчете теста,дано и при тебе да е така пожелавам ти го от сърце.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #15 -: Юли 25, 2008, 07:22:45 am »
Според мен графиката ти не показва да е имало О.
Съжалявам

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #16 -: Юли 27, 2008, 14:34:41 pm »
Злати какво става с тебе къде си, доиде ли гадината или още има шанс.Успех ако още я няма.

« Отговор #17 -: Юли 30, 2008, 11:24:00 am »
Няма шанс,Вени!За съжаление,на 26 ми дойде.Какво беше това закъснение,не знам!
Нищо,следващия път!Продължаваме!Благодаря ти,стискам палци  на теб за лека,успешна бременност и едно красиво,здраво,пухкаво бебче накрая!!
« Последна редакция: Юли 30, 2008, 11:26:19 am от zlatoni »