0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

цветна снимка
« -: Юли 18, 2008, 15:29:47 pm »
Здравейте момичета,
за съжаление май станах чест гост на този форум.Сега искам да ви попитам ,дали някъде в Бургас се прави цветна снимка и хидротубация, разбрах, че доктор Калчева извършва втората процедура, но до колкото знам е в отпуск до септември.И освен това какви са цените но тези процедури и поема ли здравната каса някоя от тях.Не успях да намеря материал по тази тема и затова Ви моля за съдействие.Освен това знам че в Бургас няма добри специалисти, но все пак, ако някой има информация относно тези две манипулации, моля да ми пише.Благодаря ат сърце предварително!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ani_mih][/url]
*
Re: цветна снимка
« Отговор #1 -: Юли 19, 2008, 00:04:34 am »
Правила съм и двете в Бургас. Преди половин година хидротубация при д-р Калчева - 70 лв, цветна снимка преди няколко дни при д-р Скочева, тя работи в "Света София" - 150 лв. Цветна снимка в Бургас прави и д-р Ганчев на същата цена. Възможно е по принцип част от сумата да мине по линия на касата, но това в Бургас не се случва.
Re: цветна снимка
« Отговор #2 -: Юли 19, 2008, 15:42:31 pm »
Цветна снимка /ХСГ/ прави и доктор Попов- завеждащ АГ отделението в Поморие. Заплаща се на касата в болницата- 60 лв. Незнам дали процедурата минава през здравната каса. Ти трябва да си закупиш контрасното вещество /Урографин/ и атропина /за отпускане на гладката мускулатура- струват около 10 лв. двете.
Аз лично я правих преди няколко дни, много е внимателен и всичко минава за 10 минути. Пожелавам ти отличен резултат!!!!!!! :D