0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Така много рових, но неможах да се спра на нещо конкретно. Иска ми се планинско местенце с външен басейн и достатъчно пространство за вилнеещата хуна Тони. Ако някой има идеи или пък е бил на подобно място, ще се радвам да сподели.Естествено и на нормални цени  :wink: 8)
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Перденце, на сватбеното ни пътешествие ходихме в Априлци, в хотел "Мара Гидик". Има външен басейн, много зеленина и е оградено отвсякъде. Много китно и уютно. Цената на двойната стая мисля че беше 48 или 58лв, а апартамента 100лв. Храната в ресторанта също беше вкусна, ако това има значение. Мога да поровя за снимки, ако искаш.
*
Благодаря ти  mimi26 , ако не те затруднявам пусни малко снимчици.

А някой да е посещавал или е чувал отзиви за новото селище  Green Village Ribarica

*
Пердето, що не видиш в темата почивка 2008 в кафето :wink:
Аз също ти препоръчвам Априлци-"Мара Гидик"-прекрасно местенце,условията са много добри.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Наде, идвайте на Велинград, ние другата седмица ще ходим  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Наде, идвайте на Велинград, ние другата седмица ще ходим  :D

Велинград къде? Толкова бързо неможем се спретна, таткото ни бави  :wink:

*
Ето малко снимки как изглежда хотела. Не сме снимали само басейна, но има със сигурност и мисля че беше с минерална вода.
Освен стаите има и малки къщички с по 2 стаи мисля. Но за тях незнам цените. В интернет имат сайт, можеш да поразгледаш там, ако искаш.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259966
*
Брей ми то много хубаво местенце е това Мими  :D

И ние в събота заминаваме за Велинград! :wink:

Виж и това: http://www.tribuki.com/
  09.11.2007
*
Брей ми то много хубаво местенце е това Мими  :D
Така е, аз останах очарована. Не съм очаквала да е толкова хубаво и подредено. А и природата е страхотна. Вие няма да можете да ходите по екопътеките, но поне ще имате прекрасен изглед и чист въздух.
Виж и това: http://www.tribuki.com/
Хех, там съм била на Team Building  :lol: :lol: Общо взето е в средата на нищото, но и в средата на планината  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!