0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета: как според вас се води полов живот когато вече сме бременни от самото оплождане до раждането. Ние с моят мъж правим опити за пореден път, може и да съм вече бременна, но за по-сигурно продължаваме опитите въпреки че, по симптомите си мисля че овуто беше преди два дни, но все още не съм сигурна  :oops: а снощи при секс доста ме боляха яйчниците и днес цял ден ме пробождат :ask: ако някой знае дали това подсказва за оплождане или обратното (и дали може да навреди на евентуалният плод) моля да пише... а колкото до по напреднала бременност ще споделя че моя приятелка е във вторият месец и доктора и е казал да прекъсват половият котакт преди изпразване  :oops: понеже спермата не влиаела добре на плода в ранна бременност защото предизвиквала контракции. 
 Очаквам мненията ви понеже съм притеснена и  се чудя дали да продължаваме с бебеправенето в близките 2-3 дни докато не се повиши БТ.  :grouphug:
DSC00102
*
Здрасти!И при мен се получава така понякога.По време на секс и след това пробождания в яйчниците.Но за съжаление поне досега не се е оказвало от оплождане.Но незнам от какво се получава  :?.Според мен е по-добре да продължите с бебеправенето,не мисля че и да е станало това ще навреди.
Дано и другите момичета се включат с коментар,за да ти помогнат!!!
*
 bebebe  : Благодаря ти за  бързият отговор и дано до по-късно събера още мнения. 
DSC00102
доколкото знам е полезен.потърси в интернет и писано за това.аз съм чела че е полезно от гледна точка на това че спермата има блогоприятно влияние върху органите.но доколко е вярно не мога да кажа
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
В спермата има простагландини. При раждане в някои страни се скагали такива глобули. По този начин матката, или част от нея ставали по-еластични. Това ускорява или олеснява разкритието. Не съм убедена обаче, че предизвиква контракции.
Но дори и така да е не става дума за втората - четвъртата седмица. Все едно няма да ти дойде по-рано ако правите секс. По-скоро два-три дни преди евентуална менструация можете да спрете секса. Спермата няма да навреди на плода.
Не съм се интересувала много подробно, защото тези простагландини не помагат на скалпела.

Това, което със сигурност знам е, че до 7 седмица нямаш оформена плацента и нищо не преминава през нея. Плодът се изхранва само от това, което е получил от яйцеклетката и сперматозоида. Затова нищо не може да го отрови. Можеш да си пиеш каквито лекарства  и отрови искаш. Така че спокойно - природата се е погрижила да не можем да навредим на бебетата преди да подозираме за тяхното съществуване.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
аз лично не бих рискувала,до 8г.с.-да,но после до 8месец-не,и след това по нежен,че нали знаете мъжете обичат по грубичко
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Аз не зная как обичат твоите мъже. Моят понякога все едно яйца крепи.
А и питането е за трета седмица.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.