0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ин витро при д-р Я. Владимиров
« -: Февруари 06, 2006, 15:29:12 pm »
Някой правил ли е ин-витро при д-р Явор Владимиров в "Център по репродуктивна медицина и ин витро оплождане" в гр. София.
Бих искала да разбера повече за неговия опит и практика, нещо по -различно от това което пише в сайта на клиниката.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: ин витро при д-р Я. Владимиров
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2006, 15:33:17 pm »
Цитат на: zg
Някой правил ли е ин-витро при д-р Явор Владимиров в "Център по репродуктивна медицина и ин витро оплождане" в гр. София.
Бих искала да разбера повече за неговия опит и практика, нещо по -различно от това което пише в сайта на клиниката.

Има много писано за доктора! Пусни в търсачката на форума името му и ще намериш всичко което те интересува
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2006, 15:41:48 pm »
Аз правих през октомви икси при него и забременях. Ако те интересува нещо по-конкретно - питай.

*
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2006, 15:42:57 pm »
Кажи какво по-конкретно те интересува и ще ти разкажем :D
*
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2006, 16:00:45 pm »
Имам 4 неуспешни ин витро опита (в друга болница).
Не отдавна научих за клиниката на д-р Владимиров. Мисля да опитам при него, но нямам достатъчна информация за процента успеваемост и отзиви от момичета правили ин витро в неговата клиника.
*
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2006, 16:04:24 pm »
На сайта на клиниката, мисля че в Новини има статистика за успеваемостта там. Виж в
www.ivf.bg
В очакване ....
*
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2006, 16:07:42 pm »
Ами процента успеваемост освен от сайта, няма от къде другъде да го знаем и ние :D
Но иначе лично впечатление всяка от нас, която ходи при него може да ти каже. Моите са отлични, както не веднъж съм казвала, това е моят лекар. Много е внимателен, винаги изслушва и отговаря на всичките зададени въпроси, незнам, но те кара да се чувстваш специален, сякаш си единствения му пациент :D
Да не забравя и д-р Тачева, тя е ембриолога на клиниката, по сърдечен човек от нея не съм срещала, а и много добър професионалист.
Клиниката е чиста, техниката нова и модерна, екипа е супер готин и ведър.
Не знам какво повече да ти кажа, най-добре е да отидеш и да се срещнеш с док, за да добиеш и лични впечатления, все пак.

успех :wink:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2006, 17:00:21 pm »
Има добри познания, добър специалист, добър човек, тих, внимателен, чисто е, има ред.
Чувства се уверен в това което прави, което дава ти спокойствие.

Аз се чувствам  сякаш съм единствена пациентка.
Търпелив е, изслушва и обяснява.
Д-р Тачева е добър ембриолог, обяснява.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2006, 22:08:45 pm »
процентът на успеваемост за 2004 година е публикуван на сайта им и е доста висок, което самите те обясняват с относително малкия брой пациенти за тази година, тъй като започнаха работа през юли 2004-та.
доколкото знам, данните за 2005-та са вече обобщени и скоро може да се очаква да се публикуват на сайта им.
този въпрос можеш да зададеш и на самия лекар.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2006, 23:00:05 pm »
Ами той процентът затова е процент, за да не зависи от броя процедури. За размера на процента влияние би оказал подборът на пациентите или други качествени показатели.
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2006, 06:51:23 am »
Цитат на: didiA
Ами той процентът затова е процент, за да не зависи от броя процедури. За размера на процента влияние би оказал подборът на пациентите или други качествени показатели.

Напротив ;)

За да са истински, реални резултатите, е хубаво зад 1% да стои поне 1 човек. Ако имаш 4 продецури за 2004 г. нищо не пречи 3 от тях да са успешни.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Февруари 07, 2006, 08:45:46 am »
Точно така, колкото повече са хората, толкова по-реален става процента, защото освен по голямата численост се обхващат и повече различни случаи.

Винаги съм се учудвала какво значение толкова има колко точно е процентът на успеваемост?
И 99% да е на дадена клиника, ако аз съм другият един :cry:
Всичко е късмет. :lol:
И добри специалисти, разбира се :wink:
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2006, 14:52:36 pm »
И моите впечатления са много добри - д-р Владимиров е много компетентен, внимателен и спокоен човек, отговаря на въпросите. Д-р Тачева и целия персонал са просто слънчев народ. Клиниката е добре организирана - за всички изследвания ти вземат кръв или каквото трябва на място, после може да си получиш резултатите и по телефона или когато ти е удобно да минеш. Спермограмите д-р Тачева ни ги пращаше по е-мейла. При стимулациите лекарствата си ги има при тях (поне за меногона беше така), та не се налага да обикаляш да ги търсиш. За прегледите, даже като имаш час, често се чака повечко - случвало ми се е до 1ч, обаче пък работят и в събота.  Като знам, че чакам, защото трябва да се обърне необх внимание и на всички останали, не ми е било голям проблем.

Нямам впечатления за ин витро, аз съм правила разни изследвания и 3 инсета, третото успешно. След първия неуспех нещо ми стана и се разплаках в кабинета - това е адски нетипично за мен, а док веднага ми предложи да ме свърже с психолог. Е, не се наложи, но и такава опция предоставят :)
Желая ти много успех, където и да решиш да правиш следващия си опит!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2006, 15:10:37 pm »
Цитат на: marmotche
След първия неуспех нещо ми стана и се разплаках в кабинета - това е адски нетипично за мен, а док веднага ми предложи да ме свърже с психолог. Е, не се наложи, но и такава опция предоставят :)

Еееееее, това не е особено адекватна реакция! Нормално е една жена да се разплаче, особено когато става дума за неуспех при АРТ процедура. Владимиров би трябвало да го знае!

Мармотче, нищо лично  :balk_21:
*
« Отговор #14 -: Февруари 07, 2006, 15:36:21 pm »
Цитат на: marmotche
И След първия неуспех нещо ми стана и се разплаках в кабинета - това е адски нетипично за мен, а док веднага ми предложи да ме свърже с психолог. Е, не се наложи, но и такава опция предоставят :)

Леле, аз на моменти след поредната нечиста МБ трудно се сдържам, трябва много да внимавам, че току виж и мен ме пратил при онази девойка, дето работи с техния център, не й помня името...
 :D
The impossible is often the untried [/i]