0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на Jojo
« -: Август 25, 2008, 21:46:55 pm »
Здравейте!
Ето и мойта графика, е това може би е НАЙ НЕБРЕМЕННАТА графика коята сте виждали, но се надявам да ми помагате за по - нататъка.
Меря с електронен термометър орално.
Този месец бях болнични след лапаро /15.07/, бяхме и на море, та температурата я мерех не в определен час, а когато се събудя. Много ме обнадежди този скок от 36,3 на 36,8, но бяхме на море и нямаше как да отида на УЗ.
Ще се радвам някой да ми хвърля по едно око и като ми дойде МЦ да започнем отново.
« Последна редакция: Август 25, 2008, 21:49:07 pm от Jojo »

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
Re: Графиката на Jojo
« Отговор #1 -: Август 26, 2008, 12:36:25 pm »
Здравей,мила!Гледам,че никой не ти е писал досега и чак не мога да повярвам.На първо място ще ти кажа това ,което ще ти кажат и другите момичета,че оралното измерване  не е много точно и е по-добре от другия месец да се насочиш към аналното!
Колкото за овулацията...,ако я има ,след нея температурата трябва да остане висока,а не да скочи само за ден и после да падне.От моите наблюдения съм остановила,че единствено момичетата с ПКЯ имат големи вариации в температурата и овулацията име трудно разгадаема.Ама на теб ти е първи месец,пък и лапарото...така че предполагам изводи не могат да се правят.Убедена съм ,че от другия месец щом натрупаш повечко стойности,момичетата с радост ще коментират графиката ти.Желая ти много късмет за +++++.И много любов му е майката :D
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #2 -: Август 26, 2008, 13:44:45 pm »
Съжалявам но до тук  в графиката ти не виждам да е имало ОВ, Бт показва че има някакъв проблем, защо не попиташ Денис тя може да каже нещо по въпроса.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Август 26, 2008, 13:55:41 pm »
Графиката ти не показва да е имало О.
Мери анално - по-точно е.
Добре е БТ да се мери в точно определен час /+/- 30 мин/ и това да е в интервала 6-8 часа.
Не се притеснявай - причината да няма О. този МЦ може да е от лапарото. Дано бързо да се нормализират нещата. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #4 -: Август 26, 2008, 19:15:27 pm »
Ама на теб ти е първи месец,пък и лапарото...така че предполагам изводи не могат да се правят.Убедена съм ,че от другия месец щом натрупаш повечко стойности,момичетата с радост ще коментират графиката ти.Желая ти много късмет за +++++.И много любов му е майката :D

Благодаря за отговора, но това е първата графика коята показвам, а меря температура от 2 год и половина. Не знам защо на наште "специалисти" им отне повече от 10 години за да НЕ разберат за ПКЯ и всеки нов "лекар", вторачен в ниския прогестерон, да пробва с поредния хормонален препарат. И на принципа проба - грешка така и не разбираха къде е проблема, но пък, че качих 25 кг. всички виждаха. Виден лапароскопик, без какъвто и да е преглед, виждайки ме от вратата на кабинета ми обясни как хич да не се появявам докато не сваля 20 кила.
Пролетта на 2006 г. бях в чужбина и по случайност успях да отида на преглед при един много добър доктор, той видя ПКЯ от един преглед и елементарни хормони.
А че любовта му е майката го знам, но /срам ме е да го кажа/май вече не помня какво е това. Всичко е по график, съобразен с тестове и графики. Скоро ще изпуша и ще тегля една м..на и на термометъра и на графиките

« Отговор #5 -: Август 26, 2008, 21:44:51 pm »
Mила, не знаех че от толкова време опитваш.Разбирам те,защо ти докривява.Аз само от 4 месеца пробвам(първите 3 позвах лубрикант без да занм антиспермацидното му действие)и вече и на мен ми идва множко със секса по разписание и затова ти писах за любовта.Добрите специалисти са рядкост,а  на другите изобщо не им пука ,и никой не си дава сметката какво означава за теб чакане месец след месец,надежда след надежда,и накрая отчаяние.Само ,моля те не гледай толкова мрачно!.Хубаво е ,че си в този форум,защото тук ще намериш подкрепа и сили да продължиш!Знам,че ще успееш! :bighug:
*
« Отговор #6 -: Ноември 13, 2008, 21:39:30 pm »
Здравейте!
Не съм писала много време, беше ме обхванала някаква апатия, имам проблеми в службата, шефката ме е нарочила, нещо съм й черна от както се върнах от болничен от лапарото, разправям се с майстори вкъщи и така, но сега съм се събрала, даже си записах час при д-р Персенска, нищо, че е чак за юли догодина.
Ще съм благодарна на всички, които хвърлят оче на графиката ми и я коментират.
 :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Ноември 14, 2008, 07:30:06 am »
Коментирах я вече  :D
Според мен не трябва да чакаш повече от половин година за да отидеш на лекар.
Опитай при някой друг лекар

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #8 -: Декември 18, 2008, 12:20:06 pm »
Здравей миличка! Честито от мен! Пожелавам ти леки 9 месеца и здраво и хубаво бебче на финала!  :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Декември 18, 2008, 12:23:48 pm »
Честито и от мен  :D
Лека и спокойна бременност

Виж тук...
МЦ - Ендометриум