0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

добър гинеколог в Бургас
« -: Юни 11, 2008, 10:21:23 am »
Здравейте момичета,
скоро открих този форум и много ми допадна.И тъй като със съпруга ми правим опити да си имаме бебче от близо една година и нещо все не се получава.Затова реших да Ви помоля да споделите мнения и впечатления за добър гинеколог в Бургас на момичета , които са имали този проблем.Аз ходих два пъти при доктор Вълкадинова, направи ми обикновен преглед и ми видя БТ и каза, че всичко е наред и няма проблем, да продължаваме с опитите,придписа ми само Дуфастон, но аз не съм убедена, че след една година опити всичко е наред и реших да Ви помоля за вашата помощ.Чувала съм добри отзиви за доктор Мърмърова, но все още се колебая към кого да се насоча и какви изследвания първоначално да предприема, въобще се чудя дали в Бургас има достатъчно добри специалисти.Предварително Ви благодаря момичета!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ani_mih][/url]
*
Re: добър гинеколог в Бургас
« Отговор #2 -: Юни 11, 2008, 11:27:35 am »
здравей,gabi_ivanova!

ако имаш съмнения относно докторите в бургас и като вкл.проблема който си мислиш,че имаш-обърни се към някоя клиника за стерилитет!

в бургас нямаме необходимите специалисти и апаратура за този вид проблеми!
само не се връзвай на бургаските светила за разни фоликулометрии,лечения с хапченца,следене на БТ и пр гледат да те мотат и взимат паричките!
като начало можеш да изискваш от някой док да ти даде направления за хормони,направете и една спермограма и чак след това ако има проблем някъде-бягай далеч от бургас!
лично аз се съмнявам не само в лекарите но и в лабораториите на бургас/лина/
ако не желаеш да си губиш времето - отивай в софия-не ти препоръчвам варна,защото и от там съм разочарована!

на колко си години!
« Последна редакция: Юни 11, 2008, 11:39:23 am от de4ka »
*
Re: добър гинеколог в Бургас
« Отговор #3 -: Юни 11, 2008, 11:33:52 am »
 В Бургас няма лекар, който да ти помогне за твоя проблем. Ориентирай се към клиника по  стерилитет във Варна или София.