0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

miki@

клиника "Димитров"
« -: Юни 10, 2005, 09:41:55 am »
Предсои ми да направя ICSI в клиника "Димитров".Моля ви,ако някой е правил там подобна процедура ,да изкаже мнението си.Ще ви бъда много благодарна. :lol: Имам нужда от споделен опит. :roll:
*
клиника "Димитров"
« Отговор #1 -: Юни 10, 2005, 22:18:58 pm »
Мисля, че имаше едно момиче с успешен опит - Inki. Дано да се включи.

*

miki@

клиника "Димитров"
« Отговор #2 -: Юни 11, 2005, 13:48:33 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ ! :lol: Дори и да не се включи момочето ,стига ми и това ,че е успешно. :P Надявам се и при мен да е така :?:  :?:  :?:
клиника "Димитров"
« Отговор #3 -: Юни 11, 2005, 13:58:23 pm »
Дано, Мики! Стискам палци! Вярвай и ще успееш!
*
Kъм мики@
« Отговор #4 -: Юни 14, 2005, 15:26:29 pm »
Здравей мики@!!!
Аз наистина съм много доволна от АГ клиника "Димитров"!По специално от доктор Стаменов!Не само за това ,че имах успех от първия път!Просто той   /докторът/ е млад,внимателен,обяснява ти всичко най-подробно!
 Естествено ,те работят в екип -микробиолози,анестезиолог и гинеколози.Явно добре си вършат работата!
 Съветвам те да се въоръжиш с търпение!Всичко ще мине така,както трябва!!!Ще имаш успех и ти !!!Късмет!
 Да не забравиш да се похвалиш!!! :goodluck:
*

miki@

клиника"Димитров"
« Отговор #5 -: Юни 14, 2005, 17:17:47 pm »
Благодаря ти Inki .Благодаря ти за подкрепата и за това,че ми вдъхна повече кураж и увереност.Аз не съм при д-р Стаменов,а при д-р Димитров,но засега като цяло съм много доволна от него.Той се държи с мен така ,сякаш съм център на Вселената.Обяснява ми подробно всяка процедура,но самото ICSIмалко ме плаши.Само като си помисля ,че се влиза до самото ядро на яйцеклетката и..............тръпки ме побиват.Затова исках да знам дали там има успешно ICSI.Ще си мисля за теб и за твоя успех по време на процедурата.Дано да е заразно :lol:  /имам впредвид успеха/.Хиляди благодарности :!:  :!:  :!:
*

zvezda

клиника "Димитров"
« Отговор #6 -: Юни 21, 2005, 08:32:04 am »
Здравей,
ние със съпруга ми правим второ ICSI при др.Димитров. Първото през 2003 не беше успешно, но сега през Май правихме втори опит. Вчера разбрах че този път се съм бременна, безкрайно сме щастливи със съпруга ми. Също така разбрах, че тази пролет в този център има много добри резулатати, това е наистина страхотно. Ние бяхме изгубили надежда - тай като освен ICSI провеждахме и други какви ли не лечения и манипулации за 4 годин и за мен това е истинско чудо! Безкрайно съм благодарна на екипа на др. Димитров и желая на всички този успех. Като цяло аз съм много доволна от работата на този екип. Моя съвет е да се въоръжиш с търпение и спокойствие - чудеса се случват аз съм вече сигурна в това, и на вас ще се случи!
Успех!
*
питане
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2006, 10:01:54 am »
Каква е цената на ICSI?