Здравейте! Ще се опитам и аз да бъда малко полезна. Относно д.р Владимиров - аз лично съм много доволна от него. Винаги ми обяснява много подробно всяка процедура, не ми спестява никаква информация - нито хубава, нито лоша. Единственият проблем е, че винаги чакам поне по два часа пред кабинета му, въпреки че имам запазен час. Но той е много внимателен и съвестен и дори ни посъветва за различни варианти, които са на различни цени, но с еднаква успеваемост. Относно матурацията - доколкото говорих с д-р Владимиров и д-р Тачева, това е метод, подходящ за млади жени с опасност от хиперстимулация. Процентът на успеваемост е по-нисък отколкото при инвитро или икси, а и има още доста неизвестни, тъй като методът е твърде нов. Аз също мислех за този метод, но ме достраша, като разбрах, че в света има само 300 бебета, родени по този начин, а в България само 1. Достраша ме и защото още не ясно дали този метод не повишава риска от вродени малформации. Аз съм с едно неуспешно икси зад гърба, в момента правим стимулация за втори опит. Не ме е страх, защото знам какво да очаквам и не искам да експериментирам с нови методи с неясни прогнози. Пожелавам ви успех!