0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Пресконференция за програмата ин витро
« Отговор #20 -: Декември 21, 2005, 22:00:49 pm »
Цитат на: morkovche
520 са извършили лечението-а останалите 780 ,които са взели лекарствата,а не са извършили процедурата?По каква причина не са извършили процедурата и какво е станало с лекарствата,продали са ги,изхвърлили са ги ,подарили са ги или какво???.Значи тези жени,които са направили процедурите по инвитро са по малко от половината с издадени протоколи,какво е станало с останалите?

Аз съм от останалите може би както казваш 780, които чакат ред.Получих документите си края на май и съм записана за ин витро процедура в края на януари 2006г.Не е по мое желание, а поради това че центъра в който ще правя процедурата не може да ме поеме по-рано, защото има много хора.Така че не ни отписвайте, ние още ЧАКАМЕ-нито сме продали лекарствата, нито сме ги подарили, нито изхвърлили......ЧАКАМЕ
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Пресконференция за програмата ин витро
« Отговор #21 -: Декември 22, 2005, 12:11:29 pm »
Цитат на: little_rabbit
Мацки, вижте ТОВА

много добре го е написал д-р Стаменов.
но той не бива да се огорчава от нашите си тук дискусии, които е нормално да се разлеят в различни посоки и да излязат извън контекста на пресконференцията. затова са и създадени форумите. :D

мисля, че няма някой сред нас, който да не оценява положителните страни на програмата на НЗОК, при всичките й слабости и ограничения.
по-добре някаква програма, отколкото никаква, това е абсолютно ясно за всички. е... ако бяхме и в условията на една ефективна икономика, би било полезно да се отчетат минусите, за да се подобри ефикасността на програмата, но за това явно само можем да мечтаем...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

bonet2005

клиники ин-витро одобрени он НЗОК
« Отговор #22 -: Февруари 05, 2006, 17:21:06 pm »
КОИ СА клиниките извърщващи ин витро одобрени от НЗОК ЗА 2006г.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: клиники ин-витро одобрени он НЗОК
« Отговор #23 -: Февруари 05, 2006, 17:34:49 pm »
Цитат на: bonet2005
КОИ СА клиниките извърщващи ин витро одобрени от НЗОК ЗА 2006г.

виж тук:

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=probzab&Number=1945116657&page=0&view=collapsed&sb=5&part=
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!