Здравей,Zai !
Честит рожден ден и от мен на патерици!
Отскоро пиша тук ,но отдавна ви чета.
Искам да ти кажа че нетактични хора винаги е имало и винаги ще има.Знаеш ли преди 5г. ,когато все още не знаех че имаме проблем при такива пожелания си казвах дано скоро наистина ми се случи .Макар че имам едно дете на 12г.и половина от предишен брак ,тогава не съм си и мислела че съществува и мъжки ф-р.Но ето че вече от 3г. и половина ходим по доктори.
Предната седмица и аз имах рожден ден-радвам се че сме от една зодия ,и те разбирам напълно как си се почувствала,защото:
Последното пожелание което получих по телефона беше от племенника на сегашния ми съпруг ,който е на 21г. и е наясно с проблема ни,м.02.стана баща .Та както ми пожела да съм жива и здрава ми каза и "най-голямата ти мечта да се сбъдне ,защото по-прекрасно от това няма".Едвам се сдържах да му кажа "Ей алонколоу,това щастие го изживях ,когато бях на 20г.сега съм на 33г. и искам отново да го изживея и да направя щастлив и човека до мен и синът ми ,който от 3г. все ме пита няма ли да имаме бебе".?Откакто по-близките ми знаят за проблема никой до сега не си е позволявал подобни подмятания,но роднините на съпруга ми не могат да държат езика си зад зъбите си и благодарение на тях цялата фирма научи,без да са ми поискали разрешение дали могат да кожат или не а и мисля че аз съм човекът ,който ще реши ,кога и на кой да каже.Когато разбрах за това предателство толкова ми беше кипнало че мислех да им кажа на следващия ден да идат и да пуснат обявление и във вестника че да няма някой неразбрал.Както и да е вече не си говорим ,само служебно евентуално ,щото работим в една фирма ,а иначе забраних на мъжа ми да споделя каквото и да е с тях,проблема си е наши не желая да им дава отчет какво правим към момента за разрешаването му .
Та според мен ако си се засегнала толкова много,игнорирай тази твоя приятелка,никой не заслужава такива приятели още повече ако знае за проблема ви,то би следвало да ти отправи подобно пожелание лично очи в очи а не така гласно,че да разберат и други хора,още повече и колегите ти ,които ако незнаят почват и те да подмятат разни неща.
Ние тук си пожелаваме успех всяка на всяка ,но има огромна разлика всички тук имаме някакви проблеми и шанса ни да станем родители ни е медицината,лекарите на които сме се доверили.Всички тези "хора" с дребни душици ,просто трябва да ги игнорираме и да не си тровим нервите с тях.Поне аз така правя.
Желая ти много късмет!