Здравей Боби,
Не ми се ще да те поздравявам с добре дошла в този форум, но все пак знай че тук ще намериш много подкрепа и разбиране, които ще са ти нужни в пътя който си поела. Поздравления за решението ти да отидеш в специализирана клиника, смятам че това е най-правилното решение и се надявам да попаднеш на добри специалисти. Ако бях на твое място, щях да настоявам за всички изследвания-хормонални, имунологични, гинетични- 8 години не са малко, пък и тези два аборта.... Надявам се всичко при вас да приключи възможно най-бързо и с най-желаният резултат
Здравей. Аз отдавна съм регистрирана в този форум, но рядко пиша, защото имах дълъг период, в който просто се бях депресирала.
Направиха ми и имунологичните изследвания. Генетичните - само кариотип направиха. За генетично предавани болести не са ми правили, защото нямат никакви индикации, а има страшно много тестове за подобни неща, не е нещо стандартно, което се прави.
Аз не съм пробвала 8 години, а около 3.5 ( ама миналата година забременях след близо 2.5г. опити), защото имах период по средата, през който не пробвах, защото взимах гадни лекарства. После като пак започнахме с опитите много време си мислех, че не уцелваме овулацията, защото вече секса не е толкова редовен
. Поле известно време ходих по лекари, но с двама успях да се скарам, защото бяха очевидно некадърни. После пък отложих, защото нямах финансова възможност, а застраховките не покриват подобни лечения.Сега на това място много ми харесва, а те само с това се занимават, така че знаят какво правят.
Като бях тийнеджър правих аборт и тогава забременях от един единствен път. А първият път от мъжа ми, когато пометнах, забременях на втория месец. Никога не съм си мислила, че ще имам проблем със забременяването. Лекарят не смята, че имам имунологични проблеми ( въпреки, че ми направи тестовете), защото реално сигурно е само едно помятане, а вторият път взимах лекарство, за което е известно, че предизвиква помятания. Знам, че съм го взимала поне 1 седмица след като вече се е имплантирало. Просто вече не очаквах, че мога да забременея по нормален начин и се бях отказала да пробвам. На първият месец, в който започнах лекарството, забременях ( бази каръшкия късмет)и ми дойде като гръм от ясно небе, че съм бременна.
Та общо взето това е моята история.
Много ти благодаря за подкрепата.
Боби