0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета моля за бърз съвет!!1днес (4 ден от МЦ) отидох да си пусна изследванията, но лаборантката ме върна -каз 4е съм отишла късно(бях там към 12 наобед)Каза ми 4е хормонални изследвания се пускат до 9 сутрин нагладно.Сега съм в чуденка дали да ходя утре -5 ти ден или да оставя за др месец.чела съм че наи добре е 3 и 4 ден.Да спомена че съм може би с ранна овулация,28 дневен МЦ.Благодаря
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Мисля,че са до 5-тия ден от МЦ,ако можеш питай гинеколога си,пък и дано се включат и други момичета.Аз лично миналия мес.правих същити и май ми каза тогава между 3 и 5 ден,но задължително на гладно и жадно.Успех ти желая.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Би трябвало твоят гинеколго да и е казал на кой ден да си направиш хормоните. Аз ги правя на 5 ти ден-мисля че 3,4,5 ден са най-подходящи и след като утре ти е 5 ден пуни си ги тогава. А по повод това че хормони с пускат до 9 часа на гладно-има нещо вярно макар ,че аз на гладно съм пускала и хормони и в 11 сутринта,но лаборантките нищо не ми казват. Пусни си ги утре.
*
Ако хормоните са репродуктивни то изискването е от 3 до 5 ден на МЦ., но не е задължително да е нагладно, ако не пускаш ПКК то може и да закусиш.Успех!
Благодаря ви момичета!!
пуснах изследванията и сега чакам резултатите.Хормоните които пyснах са LH,FSH,E2,Testeron i THS.Не знам защо но лаборантката пак ме попита дали сам яла нещо.Явно всяка лаборатория си има своите изисквания.Да попитам -недоспиването може ли да окаже влияние на резултатите?Точно нощта преди да изсл сина ми вдигна висока темп и почти не мигнах. :(
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Недоспиването няма значение,но е важно да не си яла и да не си пила кафе.Поне на мен така ми каза док.преди да пусна изсл.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"