0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,

Имам нужда от съвет.
Аз съм с назначена терапия от доц. Конова на фраксипарин, вливане на имуновени и аспирин. Трябва да си намеря специалист от София за следене по време на бременността след като ще съм на тази терапия.
Доста доктори намерих, но всички са за проблемно забременяване, а не мога да намеря специалист за проблемна бременност.
Ще съм благодарна на отзиви и препоръки.

« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 18:08:48 pm от iliana76 »

Re: Добър специалист за проблемна бременност
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2009, 17:43:44 pm »
Кажи и за кой град става на въпрос, за да получиш нужната информация :)
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2009, 18:10:37 pm »
Реших че се вижда от кай град съм в профила, но съм сгрешила  :oops:
Става дума за София.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2009, 18:32:39 pm »
Доктор Дяволов - той попринцип работи в отделение на МД за паталогична бременост.
Доктор Марков, Доктор Вили Димитрова - също специалисти от МД.
Лично аз бих ти препоръчала доктор Персенска, защото нейните пациентки ги следи при тяхно желание и след като забременеят, но все пак тя е инвитро специалист.
*
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2009, 20:11:56 pm »
твърдо доц. Виолета Димитрова, работи в МД, приема и в Мед. Център Фемина

благодаря Ви д-р Александров
« Отговор #5 -: Февруари 27, 2009, 10:43:53 am »
Благодаря момичета  :)

« Отговор #6 -: Февруари 27, 2009, 18:58:34 pm »
Здравей, аз съм със съшата терапия, бременността ми следи д-р Александров . Доволна съм от него, мисля,че е запознат с подобен род проблеми, но и аз си следя нещата "из късо"  :wink:
Д-р Марков не следи бременност, аз съм ходила няколко пъти при него за ФМ и доплер, исках и при д-р Димитрова да отида, но часовете са заети за ехеее ..., но иначе съм си записала час в МЦ Фемина при д-р Врагалева и се надявам всичко да е наред, толкова се притеснявам ...
« Отговор #7 -: Февруари 28, 2009, 22:07:50 pm »
Здравей,
А доктор Врагалева, занимава ли се с такива бременности ?

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #8 -: Март 04, 2009, 21:14:04 pm »
Д-р Марков не следи бременност, аз съм ходила няколко пъти при него за ФМ и доплер,
Да бе, да, не следи бременост дръжки. Зависи как поставиш въпроса.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #9 -: Април 01, 2009, 20:38:19 pm »
Момичета, повдигам темата заради моя много близка роднина. Тя е бременна съвсем отскоро и се чуди къде да се запише на ЖК. Аз не искам да я оставям на кварталните гинеколози поради много причини, основната от които е, че намат хубава апаратура и все поспестяват разни неща. Та се чудех гореизброените лекари дали следят бременни по ЗК. Защото другият вариант е да си ходи в местната п-ка пък само за "клщчовите моменти" да ходи при друг специалист и да си плаща. Ако някой се присети и за друг вариант, примерно от Тина Киркова (че й е и по-близо), също ще се радвам да сподели. :D

*
« Отговор #10 -: Април 01, 2009, 22:04:28 pm »
Zlatulka, за Тина Киркова мога да ти препоръчам д-р Мажена Панова. Аз раждах при нея и ми следи цялата бременност и съм много доволна.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #11 -: Април 02, 2009, 00:26:33 am »
А би ли споделила повече? Интересува ме по Здравна каса ли мина или с онзи платен пакет? Само тя достатъчно подробно ли те следи? Колко често пуска излседвания и т.н. И всичките там ФМ и тем подобни прави ли ги? Просто за да знам дали мога да я препоръчам съвсем спокойно. :D

*
« Отговор #12 -: Април 02, 2009, 21:41:30 pm »
Ами аз не съм минавала по здравната каса,защото не ми се разкарваше сто пъти до личния лекар.ЖК струва 400лв и всеки месец ти правят рутинните прегледи.Отделно ти пускат изследване кръв и урина и самата докторка те гледа на видеозон.След това като дойде момента да раждаш си плащаш за избор на лекар за да може тя да те изражда.който беше 500лв.Тя има и частен кабинет и може твойта приятелка там да я посети и да добие впечатление за нея.Кабинета и е във ІІ-ра МБАЛ"Света София" на бул.България.Приема вторник и петък след обяд.