0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Окръжна болница-София
« -: Октомври 16, 2008, 10:41:57 am »
Моля , ако има мами , които са раждали в Окръжна болница-София да кажат няколко думи .
Какви са условията , доволни ли са от персонала и т.н.
Предварително благодаря !
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 10:46:20 am от krasiko »
*

    elma

  • *****
  • 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Re: Окръжна болница-София
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2008, 14:32:54 pm »
Имам две приятелки раждали там, едната преди пет години - нормално раждане, другата преди около година и половина - секцио. И двете са много доволни. Мисля, че условията са нормални, като за държавна болница.
Но нека, ако някой има по-пресни впечатления да пише.
Успех!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Окръжна болница-София
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2008, 14:43:19 pm »
моя позната гинеколожка 2 пъти ражда там - сигурно е преценила, че е добре.
но зависи на кой лекар си се спряла - чела съм доста негативи за някои тамошни лекари, а имам и лично негативно впечатление от един от тях - Кръстев.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Окръжна болница-София
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2008, 16:36:07 pm »
Под пресни впечатления не знам дали разбирате такива от преди 2 години и половина, но понеже няколко пъти лежах там, ще споделя.  :lol:
Родилното е, как да се изразя, условията не са извънредно лоши, правен е и ремонт миналата година, сменена е дограмата на стаите. ВИП-а представлява едно като апартамент с обща баня и тоалетна на двете стаи, които са с по две легла и ТВ със стотинки. В общите стаи е лек ужас, представи си 8 майки с 8 бебета на едно място... Общо взето, не е много натоварено. Малко с посещенията е кофти, но всичко е въпрос на договорки.
И както е казала jam , зависи на кой лекар си се спряла. Много меко казано негативно е моето мнение към завеждащата отделението Жекова. А пък именно Кръстев е докторът, който й оправи "поразиите". 8)
*

    elma

  • *****
  • 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Re: Окръжна болница-София
« Отговор #4 -: Октомври 16, 2008, 17:16:37 pm »
Жената, която е раждала преди пет години там, за която споменах в горния си пост, е раждала именно при Жекова. Точно от нея е много доволна. В момента е отново бременна и ходи при нея на консултации, защото иска отново да ражда там и при същата лекарка. Явно и за лекарите си е индивидуално - един доволен, друг не...
Re: Окръжна болница-София
« Отговор #5 -: Октомври 16, 2008, 17:55:00 pm »
Да де, индивидуално е и отношението на лекарите към пациентките... И аз ходех при нея на консултации, раждах при нея с уговорка. Просто това, което се случи с мен не го пожелавам на нито една родилка.
Re: Окръжна болница-София
« Отговор #6 -: Октомври 19, 2008, 00:24:03 am »
Аз раждах в Окръжна в края на февруари т.г. Наложи се да постоя повечко време там, защото имах високо кръвно, така че, поопознах ситуацията. Така, като цяло обстановката е леко мизерна, но в рамките на поносимото. Отношението на лекарите, обаче е много добро. Адски грижовни са. При мен се наложи предизвикване на раждането, а после и спешно секцио. През цялото време ми обясняваха какво се случва, а не ме коментираха помежду си като "случай". Бебетата стоят при майките и по принци акушерките идват да ги къпят и преобуват 4 пъти дневно, но това може и майката да го прави /преобуването де :lol:
Няма проблем с посещенията. Може да се излиза по всяко време, стига да помолиш някой да ти отключи. Ами това се сещам сега. Ако имаш конкретни въпроси, питай.
*
Re: Окръжна болница-София
« Отговор #7 -: Октомври 19, 2008, 09:43:00 am »
Добро утро и от нас. Аз раждах в окръжна болнича точно преди 7 месеца. Мога да кажа все хубави думи за там аз лично много съм доволна. Преди да родя лежах 2 седмици и половина там. Опознах целия персонал. Докторите са перфектни, обгрижват те с внимание. С посещенията няма проблеми.Раждах с уговорка с д-р Георги Шуманов, страхотен човек професионалист. Екипа му е много готин. Не бих казала че е мизерно поне на мен не ми е направило впечатление. Има стай с по 4 майки и бебетата им. всички док. са много добри само не ти препоръчвам Жекова не като спечиалист /защото незнам много за нея/, но мога да кажа че е много злобен човек. Обича да се надсмива да се подиграва и овиква жените. Това е което се сещам ако се сетя или имаш въпроси можеш да ме питаш и пишеш.

*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Re: Окръжна болница-София
« Отговор #8 -: Октомври 19, 2008, 20:04:56 pm »
Благодаря ви момичета  :)
*
Re: Окръжна болница-София
« Отговор #9 -: Октомври 19, 2008, 20:10:19 pm »
Моя позната ражда там и е много доволна.