0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

II база в Плевен
« -: Януари 27, 2006, 13:12:15 pm »
Искам да помоля момичетата, които са от Плевен и посещават д-р Конова да ми дадат адреса на клиниката - II база, или поне в кой квартал на града е.  
Благодаря ви предварително

Всеки край е едно ново начало!
Човек е толкова голям, колкотo са големи мечтите му!
*
II база в Плевен
« Отговор #1 -: Януари 27, 2006, 13:18:27 pm »
alomita, което и такси да му кажеш ще те закара до втора клинична база. Влиза се в дворчето, оттам наляво и навътре е клиниката по имунология, където е д-р Конова.
II база в Плевен
« Отговор #2 -: Януари 27, 2006, 13:30:20 pm »
това ми е ясно, само че аз ще пътувам от Свищов и ще съм с кола и имам бегла представа от града - за това се интересувам в кой район е.

*
II база в Плевен
« Отговор #3 -: Януари 27, 2006, 13:35:34 pm »
Надявам се да се включи някоя плевенчанка в темата (Миске, къде си?!) ;)
Ако не, ние сме правили следния номер: плащаме 2 лв. на такси да кара пред нас (или колкото струва до там съответно).
II база в Плевен
« Отговор #4 -: Януари 27, 2006, 13:38:32 pm »
alomita ако искаш пиши на лични на missy за да ти отговори по-бързо...че може да не види темата.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
II база в Плевен
« Отговор #5 -: Януари 27, 2006, 14:05:41 pm »
Цитат на: alomita
това ми е ясно, само че аз ще пътувам от Свищов и ще съм с кола и имам бегла представа от града - за това се интересувам в кой район е.

Е аз не съм от Плевен, ама скоро се повъртяхме с нашата кола там.
Виж тук
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4bff7cb5babf1b5d32107fab6371bd52&ix=17&iy=9

Генетичните ги правихме във ВМИ, от там по "Хр. Ботев" нагоре към "Г. Кочев". Ще трябва да питаш на място, че са много болници една до друга, но хората ни упътиха добре.
*
II база в Плевен
« Отговор #6 -: Януари 27, 2006, 17:04:58 pm »
Дони ти е отговорила най-правилно, хващаш едно такси да кара пред вас и така най-лесно, другият начин е - свързваш се с мен, излизаме на кефенце-мафенце и после ви водя при докторката на преглед :)  и после пак лафче и след това ви изпращам по-живо по-здраво да си ходите. Ако решиш нещо ми свирни. Ти кога си решила да идваш насам, че в понеделник още една мацка ще идва та може да се съберем  :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
II база в Плевен
« Отговор #7 -: Януари 28, 2006, 13:40:51 pm »
в края на града е, до стадион Белите орли.
единият вариант е да питате за тоя стадион, но всички, които сме ходили до Плевен, сме използвали номера с таксито - наемаме такси да кара пред нас и да ни заведе до базата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
II база в Плевен
« Отговор #8 -: Януари 28, 2006, 14:01:05 pm »
Цитат на: missy
... излизаме на кефенце-мафенце и после ...

Мафенце, а!  :lol:

Извинете за лиготията, ама ми е домъчняло нещо за Плевен.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
II база в Плевен
« Отговор #9 -: Януари 28, 2006, 16:07:30 pm »
Цитат на: Meli
Цитат на: missy
... излизаме на кефенце-мафенце и после ...

Мафенце, а!  :lol:

Извинете за лиготията, ама ми е домъчняло нещо за Плевен.

Ами хайде де, щом ви е домъчняло  :wink:  Комисията по посрещането е строена и подготвена. Инак чак на пролет за конференцията, а това е далеко  :lol:
II база в Плевен
« Отговор #10 -: Януари 29, 2006, 13:53:09 pm »
Благодаря ви момичета, чудесни сте. Ето една голяма  :bighug:  за всички  :)  
Това старата сграда на АГО ли е, която се намираше до Сторгозия  :roll:

*
II база в Плевен
« Отговор #11 -: Януари 30, 2006, 11:12:22 am »
Цитат на: alomita
Благодаря ви момичета, чудесни сте. Ето една голяма  :bighug:  за всички  :)  
Това старата сграда на АГО ли е, която се намираше до Сторгозия  :roll:

Не. Намира се до стадион Белите Орли - няма нищо общо със кв.Сторгозия. Картата която ти е пуснала Боровинка е чудесен ориентир. МБАЛ 2-ра Клинична база се намира на ген. Вл. Вазов