0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Отчаяна
« Отговор #20 -: Април 02, 2008, 15:58:19 pm »
Здравей  sistur ,вчера четох дневника ти и си мислех,че тези твоите близки заслужават един много як скандал,това тяхното на нищо не прилича.
Една жена с нашите проблеми се нуждае от много спокойствие,покрепа и разбиране,а те само те натоварват.
Моите роднини/без майка ми/ също не ме разбират и не ми помагат по никакъв начин,дори по време на инвитрото решиха да ми се сърдят, което допълнително ми натовари психиката,но вече могат да разчитат на мен точно толкова малко колкото и аз на тях.
« Последна редакция: Април 02, 2008, 16:12:08 pm от gubkata11 »
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Отчаяна
« Отговор #21 -: Април 02, 2008, 16:42:31 pm »
За съжаление понякога точно разбиране човек не може да открие у най-близките си,а го открива у съвсем непознати хора.
Единственият ми съвет към теб е да спреш да мислиш за всички и да фокусираш вниманието си единствено върху себе си. Ако те не те разбират извоювай това си право. Те трябва да знаят твоите чувства и всяко вълнение което изпитваш и че като твои родители трябва най-много да те разбират и най-малко да дълбаят в раната ти.
« Последна редакция: Април 02, 2008, 17:57:54 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Re: :)
« Отговор #22 -: Април 27, 2008, 20:14:38 pm »
я се сгегнете всчки не си пропилявайте младините знам че е трудно но трябва да се стегнем помислете си какво е било преди като е нямало ин витрото сега поне ни са дава втори шанс ако не 1 2 3 4 опит все някога ще стане аз сам оптимист в това със съпруга ми гледаме да не мислим за това все се майтапим и се заливаме от смях за нещата от живота понякога се спичам аз като жена порева си и ми олекне но не пропиляваите живота си наслаждаваите му се всичко с времето си знам че е тежко и всички се питате защо точно на мен но аз вярвам в съдбата тя си звае работат все някога ше ни зарадва може би това е изпитание за брака ни да осъзнаем един за друг колко сме си ценни и ако сме заедноо и не се предаваме всичко ще се подреди успех на всички и горе главите все някога ще станем майки :)