Мили момичета, приемете моите комплименти - свършили сте страхотна работа! Календарът Ви е колкото полезен, толкова и красив и приятен за употреба.
Само че... в заглавната страница на Зачатие е записано, че това е портал за "семейно планиране" и "репродуктивно здраве", като разбира се акцентът се поставя върху лекуването на стерилитета. И все пак според мен, би трябвало се предлага помощ не само на двойките, които се опитват да си родят дете, но и на тези, които точно в този момент не желаят такова. Семейното планиране включва и двете страни. По начина, по който е формулирана информацията към Вашия календар, оставам с впечатлението, че не заслужавам да го ползвам, щом не се опитвам да забременея. Аз вече съм майка, но въпреки това намирам, че подобен продукт ми е безкрайно полезен - най-малкото ми позволява лесно и бързо да изчисля датата на цикъла си месеци предварително. Няма ли начин да се направи малко по-гъвкава формулировка?
Извинявам се, ако темата вече е била дискутирана. Признавам, че нямах възможност да прочета всички предложения.