0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля препоръчайте ми такъв. В района на Пирогов, Военна болница. Ако знаете... Добър.
Имам ПКЯ. Опитваме да забременяваме вече 1 г одина, но уви нищо.
Явно трябва да подходя сериозно.
Досега не ми е правена фоликулометрия. Но зная че се ходи честичко. Работя в този район и ще ми е удобно, ако е някъде тук.

дайте препоръки  :D
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
в близост до Пирогов е клиниката  на д-р Владимиров-разгледай и виж адреса -но дали  и как  би могъл да те приеме -само за фоликуметрия- трябва да  се консултираш с клиниката  ,че  при него си е много натоварено.Но пък ще те проследи цялостно с  всички нужни изследвания.Иначе  дано се  включат и други момичета  с други препоръки,но за каквито и да  е проблеми д-р Владимиров е доктора   :wink:

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
хей, ти Колибри от дир-а ли си? имаш едно детенце?
мога в този ареал да ти препоръчам д-р Н. Генов. аз ходех на фоликулометрия при него до забременяването. разбира от ПКЯ, има хубав ехограф, спазва часовете. за целта смятам, че ще ти свърши работа.
*
Колибри и аз те помня от дир-а. Ако не греша и автара ти е същият.
Не мога да помогна със съвет, но ти пожелавам успех.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Моля препоръчайте ми такъв. В района на Пирогов, Военна болница. Ако знаете... Добър.
Имам ПКЯ. Опитваме да забременяваме вече 1 г одина, но уви нищо.
Явно трябва да подходя сериозно.
Досега не ми е правена фоликулометрия. Но зная че се ходи честичко. Работя в този район и ще ми е удобно, ако е някъде тук.

дайте препоръки  :D

Collibri,
Д-р Динчо Георгиев, на ул. Цар Асен (паралелна на Витоша, съвсем близо до Пирогов е). Отлична му е апаратурата, сериозен, иначе работи в болница св. София, бившата "Тина Киркова". Ще ти свърши работа, защото точно с това се занимава. Ако искаш, пиши ми ЛС и ще ти пратя телефон и координати. Успех!
ей, мерси, момичета!
Сега като минаха празниците, в очакване на поредния си цикъл  :o, ще се заема сериозно с изследвания и установяване и лекуване на проблема! Да, аз съм Колибри от Дир-а  :D - дълго време бях с разни други картинки, но скоро една приятелка /Дуци/ ме подсети за старата ми картинка и си я сложих пак. Имам едно дете, да, вече е на почти 4г. Но искам още едно. Ама не става... вече цяла година, цикъла ми съвсем се изкилифенчи... и е време да проверя аз тая работа. Успех на всички момичета!! Аз тъпо и упорито вярвам, че като иска човек бебето става, все по някое време. Както първия път, надявам се и втория да имам успех!