0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

МБ - Варна, къде?
« -: Януари 25, 2006, 12:08:40 pm »
Необходимо ми е да знам, затова ще ви помоля да ми споделите.

Момичетата от Варна, къде си правите микробиологичното изследване? Препоръчайте ми някоя лаборатория, дайте ми насоки. Питах в ЕваМед, където по принцип си правя изследванията, но ми казаха, че не правят там, да съм идела в ХЕИ.  

Предстои ми цветна снимка, а на всичко отгоре се появи и едно течение :oops: , което даже не мога да си обясня откъде дойде и много ме притеснява  :evil:
МБ - Варна, къде?
« Отговор #1 -: Януари 25, 2006, 12:19:57 pm »
Аз съм правила в Лабовир-Военна болница;но май в ХЕИ е най-добре.
Успех!! :)
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
МБ - Варна, къде?
« Отговор #2 -: Януари 25, 2006, 12:44:48 pm »
Здравей _ironic ! Ако искаш питай в Лабоекспрес тел. 052/647-337 или 647-227.Адреса е ул.Ген.Столипин 18 /до Мед.Университет/.Но ме съмнява да правят там,защото все пак се касае за наблюдение на микроорганизми,а те извършват /по принцип в лаборатириите ,де/ химически анализ предимно.Но пък пробвай все пак.Моята МБ ,за което още не съм сигурна,че беше МБ я правих в МЦ "Патанов"-намира се на реда на Стоматологията на бул.Съборни. Гинеколожката /д-р Владимирова/ ми взе секрет от шийката на матката сутринта около 8.30 и в 15.00 отидох за резултата.Заварих я надвесена над един микроскоп ,гледайки едно предметно стъкло и каза..."всичко е наред ,има само добри бактерии-стражи срещу болестотворни микроорганизми" Не съм чувала /чела/ на някой да са му правили МБ по този начин,но ...ако искаш пробвай и там.За съжаление на мога да намеря телефона на клиниката. :( Успех!
*
МБ - Варна, къде?
« Отговор #3 -: Януари 25, 2006, 12:57:19 pm »
Ели, това е:

Диагностично-консултативен център Венкор - Патанов, Варна, бул. Съборни 16, тел. 256745-регистратура
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
МБ - Варна, къде?
« Отговор #4 -: Януари 25, 2006, 13:06:47 pm »
Да,panda,точно така ! Благодаря за уточнението! :)
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: МБ - Варна, къде?
« Отговор #5 -: Януари 25, 2006, 13:29:56 pm »
Цитат на: ironic_
Необходимо ми е да знам, затова ще ви помоля да ми споделите.

Момичетата от Варна, къде си правите микробиологичното изследване? Препоръчайте ми някоя лаборатория, дайте ми насоки. Питах в ЕваМед, където по принцип си правя изследванията, но ми казаха, че не правят там, да съм идела в ХЕИ.  

Предстои ми цветна снимка, а на всичко отгоре се появи и едно течение :oops: , което даже не мога да си обясня откъде дойде и много ме притеснява  :evil:

Аз съм доволна от тази лаборатория:
http://www.laborexpres.com/contact.html
Телефона на Микробиологията е 647 227
*
МБ - Варна, къде?
« Отговор #6 -: Януари 25, 2006, 16:33:23 pm »
чувала съм, че ХЕИ, са най-добри в тези изследвания, само там съм ги давала до сега. Най-надеждни са ........