0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хиперстимулация
« -: Май 18, 2008, 16:58:02 pm »
Момичета тези от вас които са имали нека споделят имали ли са болки и колко време.
 На мен днес ми е 18 ден от трансфера и ужасен ден направо не мога да се вдигна от леглото с болки в корема яйчниците и кръста направо ме е страх. :(
Re: Хиперстимулация
« Отговор #1 -: Май 18, 2008, 17:17:07 pm »
Свържи се с лекаря си!
« Отговор #2 -: Май 27, 2008, 18:00:10 pm »
  Аз имах доста тежка хиперстимулация и все още се боря с нея.Обади се на лекаря си и пий много вода.
*
« Отговор #3 -: Май 28, 2008, 12:14:28 pm »
Непременно се обади на лекаря си. Това не е шега работа и трябва да се следи.
Преди време имаше тема по въпроса и Жабче беше споделила, че се е справила с аспержи.
Късмет и 9-месечни коремни емоции.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #4 -: Май 28, 2008, 13:13:23 pm »
Момичета тези от вас които са имали нека споделят имали ли са болки и колко време.
 На мен днес ми е 18 ден от трансфера и ужасен ден направо не мога да се вдигна от леглото с болки в корема яйчниците и кръста направо ме е страх. :(

Болките и вторичната хиперстимулация са хубав признак за бременност. Желая ти го от сърце но не подценявай рисковете и вземи мерки, както са те посъветвали.

Обсъди състоянието си с лекуващия лекар !

Дано " опасенията " ми се потвърдят.  :wink:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #5 -: Юни 03, 2008, 23:32:42 pm »
Здравейте и от мен,и аз включвам да питам. :oops:Доста изчетох по въпроса но .....На миналия цикъл при прегледа имах киста,доки ми изписа Регулон и при прегледа днес гадината я нямаше,сега ще чакъм цикъла и започвам стимулация.Но ме притеснява,че док.спомена,че с мойте поликистозни яйчници може да направя хиперстимулация и ще започна с по-малка доза Фостимон.Има ли някойя с такъв проблем?
*
« Отговор #6 -: Юни 04, 2008, 00:25:23 am »
Здравей,това че имаш поликистозни яйчници наистина би могло да доведе до хиперстимулация,но само ако не се контролира стимулацията.Аз съм с ПКЯ и при ин-витро освен ФСХ стимулантите ми включиха и Оргалутран,за да има баланс.Резултатът беше 23 отделени яйцеклетки,сама можеш да си направиш сметка какво би станало без Оргалутрана?!Успех ти пожелавам!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #7 -: Юни 04, 2008, 10:39:44 am »
Щяха да се напукат преждевременно, Оргалутрана има за "мисия" да "деактивира" ЛХ и да възпрепятства преждевременото овулиране.
Това колко фоликула ще тръгнат зависи от първоначалната доза на стимулацията и от състоянието на яйчниците. Факт е че при ПКЯ се пипа нежно.
Късмет момичета! :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #8 -: Юни 04, 2008, 10:53:27 am »
Благодаря ви ТИНИ и ЕВРО и доки така каза,че много трябва да се внимава затова ще започна с по-малки дози по 1 сутрин 1 вечер и на 4 ден на преглед и тогава ще предценява какво да ме прави.
Да попитам за Оргалутрана инжекция ли е и кога се поставя.Може да ви се стори глупав въпроса но за първи път го чувам.
Късмет за всички нас!!! :crossfingers:
*
« Отговор #9 -: Юни 04, 2008, 11:51:07 am »
МОМИЧЕТА АЗ СЪМ АВТОРКАТА НА ТЕМАТА ВЕЧЕ СЪМ ДОБРЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИМАМ СЛАБИ БОЛКИ В КОРЕМА ВАЖНОТО Е ЧЕ НЕ СЕ НАДУХ И СЪМ БРЕМЕННА С БЛИЗНАЦИ
*
« Отговор #10 -: Юни 04, 2008, 11:55:51 am »
Честито, оказа се, че подуването било за хубаво  :D
Хайде лека и безоблачна бременност.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #11 -: Юни 04, 2008, 12:12:17 pm »
Rila, честито! Страхотна новина!  :ballons: Лека и бепроблемна бременност ти желая!

« Отговор #12 -: Юни 04, 2008, 12:18:43 pm »
Rila  :balk_46: честито лела и безпроблемна  preggo
« Отговор #13 -: Юни 04, 2008, 13:03:11 pm »
Rila честито щастливи девет месеца!

*
« Отговор #14 -: Юни 04, 2008, 13:47:30 pm »
МОМИЧЕТА АЗ СЪМ АВТОРКАТА НА ТЕМАТА ВЕЧЕ СЪМ ДОБРЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИМАМ СЛАБИ БОЛКИ В КОРЕМА ВАЖНОТО Е ЧЕ НЕ СЕ НАДУХ И СЪМ БРЕМЕННА С БЛИЗНАЦИ
Рила честита двойна радост и леки 9 месеца!
*
« Отговор #15 -: Юни 04, 2008, 14:05:02 pm »
Честито :)
« Отговор #16 -: Юни 04, 2008, 14:38:04 pm »
Рила, честито и успех до края!  :)
« Отговор #17 -: Юни 04, 2008, 15:05:45 pm »
Честито, стискам палци