0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
ДО МОДЕРАТОР
« -: Април 18, 2008, 02:45:36 am »
МОЛЯ, ИЗТРИЙТЕ МИ ПРОФИЛ И КАЛЕНДАР И ВСИЧКО! МОЛЯ
*
Re: ДО МОДЕРАТОР
« Отговор #1 -: Април 18, 2008, 06:44:47 am »
Няма. Ти си силен човек, достоен за уважение. Всеки е имал трудни моменти, Iffy, не се предавай, не се самообвинявай, ти си силно момиче и скоро ще гушкаш своето малко съкровище! Имаш моята подкрепа!
« Последна редакция: Април 18, 2008, 06:53:03 am от cygnus »
*
« Отговор #2 -: Април 18, 2008, 08:31:00 am »
Иффи: какви са тези неща, които си писала, няма място за отчаяние, всички сме минали през тези моменти, били сме много слаби, но пак сме се възстановявали с помощта на любимите хора и това ни е направило по-силни. Така че поплачи си, спри с мерене не БТ и други подобни и след време пак ще имаш сили да продължиш. Прегръщам те и успех  :D

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #3 -: Април 18, 2008, 08:57:29 am »
БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! И БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗТРИВАНЕТО НА ОНЗИ УЖАСЕН ПОСТ,за който наистина малко хора биха ме разбрали. БЛАГОДАРЯ! ОБИЧАМ ВИ!
*
« Отговор #4 -: Април 18, 2008, 09:28:37 am »
 Ифи :youwoman: :bighug: :balk_21:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #5 -: Април 18, 2008, 09:35:10 am »
БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! И БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗТРИВАНЕТО НА ОНЗИ УЖАСЕН ПОСТ,за който наистина малко хора биха ме разбрали. БЛАГОДАРЯ! ОБИЧАМ ВИ!
Мила  :bighug: :bighug: :bighug:
знам, че има много трудни моменти в живота, когато ти идва да се откажеш от всичко - вярвай ми понякога като луда съм си мислила за самоубийство( прости ми, Господи) - просто за момент ми е излизала тази мисъл, мислила съм колко лесно ще е - просто ей така да спра да съществувам и да не мисля за никакви проблеми..
Но животът е борба и представи си заради сегашното отчаяние и безсилие да продължим тази борба - колко хубави мигове можем да изпуснем...
Може точно сега да е нашият момент и ден - когато паднем жестоко, но станем и продължим с нови сили...
Обичам те, мила, прегръщам те и да знаеш - тежките моменти се преживяват по-лесно, когато сме заедно и се подкрепяме. :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Иначе представи си наистина да беше изпълнена молбата ти от модератор - колко самотна би се чувствала и как би преживяла трудните моменти..
Прегръдки и се усмихни да живота и хубавото време навън! :dance2: :dance2: :dance2: :sunshine: :sunshine: :sunshine:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #6 -: Април 18, 2008, 10:23:31 am »
Иве, не се предавай, мила  :balk_21:
Ние всички сме с теб и теб и те подкрепяме  :balk_48:

ИМАЙ ВЯРА

*
« Отговор #7 -: Април 18, 2008, 10:26:54 am »
Iffi.13, мила, никога не се предавай! Радвам се, че намерих този форум и знам, че момичетата тук помагат на всеки! Ти не правиш изключение! Винаги можеш да разчиташ на моята подкрепа!!! Горе главата!!! :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #8 -: Април 18, 2008, 10:58:25 am »
Ифи, да избягаш от проблема не е решение.....
....само отлагаш подновяването на работата по него :)
Всеки сам по себе си е силен човек и сам ще се
справя с проблемите си, но е хубаво, когато има
подкрепа и разбиране, дори от непознати хора !
Всеки е минал през отделни фази, минеш ли тази
....всичко ще влезе в релси.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #9 -: Април 18, 2008, 11:02:39 am »
Iffi.13, мила, не се отчайвай.След буря винаги изгрява слънце.Тук във форума ще срешнеш много подкрепа и разбиране.Горе главата.Да загърбиш проблема, това няма да го реши.
 :bighug: те много силно. :balk_104: :balk_103:
*
« Отговор #10 -: Април 18, 2008, 13:05:02 pm »
Ифи, не се предавай!
Отдай се сега на приготовленията за сватбата, забрави всичко друго. Почини си после и през медения месец, събери сили. Пожелавам ти да се случи това, което се случи на мен тогава  :bighug:
Надежда винаги трябва да има!
« Отговор #11 -: Април 18, 2008, 17:49:54 pm »
Ифи :bighug:Не се отчайвай .Винаги има и трудни моменти ,но трябва да ги преборим и да продължим напред.Ние сме с теб и ще те  подкрепяме.
*
« Отговор #12 -: Април 18, 2008, 18:08:23 pm »
Ох, до болка ми е познато чувствата, които изпитваш в момента. За 10 год. съм изпитала цялата гама, важното е да не се предадеш духом. Всичко се преодолява, при някой трябва да мине повече време, при други по-малко.
Дано се изправиш по-бързо и продължиш напред. Успех.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #13 -: Април 18, 2008, 19:51:53 pm »
Ифи,когато изпадна в подобно положение си спомням какво ми каза една пиятелка ,че небето е най-тъмно преди изгрев слънце.Кураж мила- НАЙ-ДАБРОТО ПРЕДСТОЙ !

:bighug:

07.10.2009
*
« Отговор #14 -: Април 18, 2008, 21:25:40 pm »
Ифи,мила не се отчайвай след всяка бурия изгрява слънце.
Сигурна съм ,че ще намериш сили да се пребориш със това трудно положение.
Силно те  :bighug: и  :balk_21:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #15 -: Април 19, 2008, 07:23:41 am »
Горе главата и само напред - хубавото предстои. :D
Не спирай, а продължавай към него

:balk_21:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #16 -: Април 19, 2008, 11:05:23 am »
Благодаря на всички за подкрепата и милите думи! Наистина човек се спъва-пада, но винаги трябва да намери сили да стане да се изтупа от прахоляка и смело да продължи напред. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС МИЛИ МОИ АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД И НАГОРЕ! Благодаря, че застанахте до мен и ми дадохте сили и кураж. Целувам с цялата си обич всички ви и ви желая да достигнете щастието към което се стремите!
P.S. Искам да се извиня, че ви натоварих по един или друг начин с моите лични негативни емоции!
 БЛАГОДАРЯ ВИ!
*
« Отговор #17 -: Април 19, 2008, 11:12:07 am »
Ифи,няма за какво да ни благодариш...Смело напред и повтори онзи тест,пък дано той ти даде един нов старт в живота... :)
*
« Отговор #18 -: Април 19, 2008, 15:36:01 pm »
Няма за какво, ние сме тук затова, да си оказваме взаимна подкрепа. Всяка една преминава през такива настроения, но обикновено точно заради момичетата от форума бързо, бързо им минава и продължават от теб. Оплаквай се колкото искаш, ние ще те изслушаме с удоволствие :-)