0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕМИЕРА И КОНЦЕРТ!!!!
« Отговор #120 -: Април 02, 2008, 11:54:33 am »
Аз се чувствам невероятна късметлийка, че познавам толкова ерудиран и с богата душевност лекар :D
Досега не предполагах, че по нашата тематика може да се говори толкова увлекателно :wink:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #121 -: Април 02, 2008, 12:03:57 pm »
Досега не предполагах, че по нашата тематика може да се говори толкова увлекателно :wink:
И толкова достъпно.Смятам да дам на близките си да прочетат книгата.Този път ще разберат истински през какво минаваме, за да постигнем мечтата си!
 Поздравявам д-р Стаменов и екипа му за чудесната книга!
« Отговор #122 -: Април 02, 2008, 12:35:34 pm »
Не съм предполагала, че книга на такава сериозна тематика ще ме кара да се усмихвам поне по два пъти на страница! Изтънчено чувство за хумор, преплетено с проблемите.Уникално.Като д-р Стаменов.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #123 -: Април 03, 2008, 13:52:59 pm »
Ултра, :)
много ти благодаря. Получих си книгата в понеделник. Все още не съм я започнала. Само я поразлистих от тук - от там. Чета за хранене на детето, но като чета вашите мнения, определено ме заинтригувахте.
Ултра, предполагам, че вече си получила наложения платеж.

Капке,
вероятно същият куриер и доставил и моята книга. Звъня първо да ме пита къде се намира адреса,   :lol:че бил наблизо, ама ... После аз му звъннах да го питам до къде стигна, а той ме моли да изляза пред къщата ни, на улицата, че да го посрещна. Е, да де, ама току-що бяха изписали Михаела.   :wink:Както и да е, мъжът ми излезе.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #124 -: Април 16, 2008, 12:01:15 pm »
Прочетох книгата на един дъх! :D
Аз бих я определила като "пътеводител" на борещите се със стерилитета. Ако я имаше преди две-три години би ми спестила много!
Благодаря на Д-р Стаменов и на целия му екип!
« Последна редакция: Април 16, 2008, 12:03:01 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com