0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Многооо странна болка. Помощ
« Отговор #40 -: Април 16, 2008, 15:56:22 pm »
Не можеш ли да си тръгнеш по-рано?Вземи си такси и бързичко се прибирай!Топъл душ и повече лежане и почивка.
Ужасссссссс дано ти мине бързо
[/quoteОтговорник съм на офиса. Не сава да си тръгна по-рано. А болката отмина за малко и сега пак ме връхлетя, ама мисля да стискам,че за 2часа смених 4 превръзки. Че и тази вечер ще имаме гости. :( :x
*
« Отговор #41 -: Април 16, 2008, 16:00:42 pm »
Ами то като му се струпа на човек-всичко наведнъж.Адски болки,не можеш да си тръгнеш по-рано и за капак гости.
Хич не ти е лесно днес. :sorry: :bighug:
*
« Отговор #42 -: Април 16, 2008, 20:35:26 pm »
NOWILKA, много съжалявам мила! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: следващия месец да е твоя!!!
 :bighug: :bighug: :bighug: силно
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #43 -: Април 17, 2008, 09:34:22 am »
Здравейте момичета, здравей NOWILKA,
как си днес? Надявам се по-добре, болката отшумя ли малко?
Прави сте като казвате, че на човек като му тръгне веднъж на зле и като му се струпа наведнъж става страшно. На мен освен всичко останало ми се стовари и конюктивит  8O, направо ще откача. Тази сутрин едва си отворих лявото око, беше залепнало като дъвка за панталон  :lol:
Както и да е, и това ще мине. Искрено се надявам поне ти NOWILKA днес да се похвалиш с добро настроение и с по-малки болки :)
Лек ден на всички и до скоро!
« Отговор #44 -: Април 17, 2008, 10:20:28 am »
По добре ми е днес. А снощи незная как оцелях. Не стига че едва се довлачих до вкъщи,ами и трябваше да се връщам за да пазаря. :x
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #45 -: Април 17, 2008, 13:25:17 pm »
По добре ми е днес. А снощи незная как оцелях. Не стига че едва се довлачих до вкъщи,ами и трябваше да се връщам за да пазаря. :x
NOWILKA радвам се че днес си по добре, когато на мен ми дойде пия Cataflam това облекчава моята болка, но за тази ниско долъ и мен доста ме е боляло ама несам ходила на док  :bighug:

« Отговор #46 -: Април 17, 2008, 13:54:18 pm »
Ох момичета и аз да се оплача, от два дни имам болки-тьпи  в яйчника,много се питеснявам да не сьм пак с кисти, но се оспокоявам дали пьк не е от увото.Направо незнам пак какво ми става :ask:
http:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #47 -: Април 17, 2008, 14:13:16 pm »
NOWILKA, много неприятно положение и аз съм имала такова и то заради киста, цели два пъти. Май писах в една друга тема. Втория път беше направо умопомрачително-много силна болка, каквото не бях имала никога до сега, но в момента в който изхвърлих по-голямата част от лигавицата отмина, след това не съм имала проблеми. Тогава споменах на док, но той каза че е нормално.
P.S. Тогава бях на дуфастон, защото установихме множество кистички по яйчниците, които трябваше по някакъв начин да се изчистят.
Пожелавам ти следващия месец да видиш и ти двете чертички :)
*
« Отговор #48 -: Април 17, 2008, 21:28:33 pm »
Прави сте като казвате, че на човек като му тръгне веднъж на зле и като му се струпа наведнъж става страшно. На мен освен всичко останало ми се стовари и конюктивит  8O, направо ще откача. Тази сутрин едва си отворих лявото око, беше залепнало като дъвка за панталон  :lol:
  :lol:Да бе защо така се получава  :ask:? На мен днес ми дойде, а предните два-три дни преди да ми дойде очите ми се дразнят и "пресъхват" даже ги пресвивам. Това се случва всеки месец и не мога да си го обясня???
*
« Отговор #49 -: Април 18, 2008, 00:13:33 am »
NOWILKA здравей(аз доста късно ама бях с главоболие цял ден).Много се радвам че днес ти е било по-добре!!!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #50 -: Април 18, 2008, 01:39:54 am »
  :lol:Да бе защо така се получава  :ask:? На мен днес ми дойде, а предните два-три дни преди да ми дойде очите ми се дразнят и "пресъхват" даже ги пресвивам. Това се случва всеки месец и не мога да си го обясня???
и при мен преди лелката е така - явно е нормално ПОНЕ ЗА МЕН - ВСЕКИ МЕСЕЦ
« Отговор #51 -: Април 18, 2008, 08:55:25 am »
Добро утро  :)

Ето ме отново на линия. Момичета, дано и вашите проблеми преминат. Аз днес съм по-добре.
По повода с кистите ще споделя нещо с вас. От доста време една жена ми говори за билката "плавун". Може би някой от вас е чувал за нея. Яйчниците на някаква нейна колежка (23 годишно момиче, с една година по-малка от мен, т.е. аз съм на 24) били осеяни с малки кистички и някой и бил препоръчал да пие тази билка. Преди 2 дни въпросното момиче отишло за пореден път на профилактичен преглед при своя гинеколог и той констатирал, че кистите почти били изчезнали. Досега не съм се решавала да я пия, но от вчера определено вече се надъхах и си купих една опаковка. Евтина е и все пак е билка, т.е. човек нищо не губи ако я пие. Смятам, че мога само да спечеля. И така, от тази сутрин започнах да я пия. Дано ми помогне, че вече ми писна от кистички и киииисти...Естествено резултатът няма да дойде експресно, но съм решена да бъда постоянна и упорита :) Стисткайте ми палци! П.С. На опаковката на билката пише, че е също така за лекуване на хроничен алкохолизъм  :D, но това да не ни стряска :)
« Отговор #52 -: Април 18, 2008, 09:02:53 am »
Дано има ефект sofijana
А как е пиеш,сигорно имам някаква схема?
http:
« Отговор #53 -: Април 18, 2008, 09:15:09 am »
Пие се всяка сутрин по една чаша на гладно, още преди да си пила кафе или да си яла, каквото и да било. Не е нужно да се пие топла, може да се приготви още от вечерта и сутринта направо охладена да се изпие. А иначе начинът за приготвяне е следният: в максимум 400 мл вода се запарва 1 суп. л. от билката. Това е, нчинът на приготвяне е като почти при всяка билка. Няма специфичен вкус, като чайче е, не горчи особено, което позволява да се пие без каквито и да било подсладители.
*
« Отговор #54 -: Април 18, 2008, 12:24:05 pm »

Досега не съм се решавала да я пия, но от вчера определено вече се надъхах и си купих една опаковка. Евтина е и все пак е билка, т.е. човек нищо не губи ако я пие. Смятам, че мога само да спечеля. И така, от тази сутрин започнах да я пия. Дано ми помогне, че вече ми писна от кистички и киииисти...Естествено резултатът няма да дойде експресно, но съм решена да бъда постоянна и упорита :) Стисткайте ми палци! П.С. На опаковката на билката пише, че е също така за лекуване на хроничен алкохолизъм  :D, но това да не ни стряска :)

И аз така мислех, но вече не се хващам да пия билки на своя глава - пих ги три месеца. По време на приема, ми се появяваха болки в яйчника, спрях ги и болките ми спряха също, да не говорим, че мензиса ми беше адски болезнен в първите месеци като приключих с "лечението".
Иначе, дано при теб резултатите да са различни, но те съветвам да не се пробваш, защото не се знае как ще ти се отрази. Успех!
« Последна редакция: Април 18, 2008, 12:30:21 pm от mery I »