0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ПОМОЩ
« -: Април 09, 2008, 14:07:24 pm »
Моля ви зная че има много теми след трансфер, но май ще откача ако пусна там нещо и ...
Може ли някой да ми каже какво да мисля, на 10 ден след трансфера бета ч-то ми беше 116.5, днес не се сдържах и си направих тест (12 ден), втората чертичка е толкова бледа чеее... моля ви кажете ми какво да правя???
Re: ПОМОЩ
« Отговор #1 -: Април 09, 2008, 14:10:52 pm »
Май е трябвало втори кръвен тест да си направиш.Не че е късно.
Слагала ли си Прегнил?
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #2 -: Април 09, 2008, 14:14:58 pm »
не не съм
*
« Отговор #3 -: Април 09, 2008, 14:17:49 pm »
малко ми е странно, моят док. като видя резултата на 10 ден ми каза че е положителен резултата и да си запиша час за преглед на 20 ден. мн ми е странно...
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Април 09, 2008, 14:23:02 pm »
какво ти е странно, не разбрах?

бледостта на чертичките от теста не е показателна. направи нов кръвен тест 2 дни след последния. ако ЧХГ се удвоява - всичко е наред.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Април 09, 2008, 14:24:31 pm »
Е мишле,кое ти е странно?  :D
Или си пусни втори кръвен тест, или изчакай прегледа.
За мен този резултат е добър   :wink: Успех ти желая и по-спокойно!  :)
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #6 -: Април 09, 2008, 14:28:10 pm »
Спокойно, мишле, нищо не прави.
Или за твое успокоение - направи това, което момичетата ти писаха.
А колкото до тестовете ............ снощи гледах "Ясновидци" по БТВ и там имаше бременна в четвъртия месец, а уринния й тест беше с бледа тестова черта!!!  8O 8O 8O Така, че ............само спокойствие и "суха храна"  :D
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #7 -: Април 09, 2008, 14:29:00 pm »
Извинявайте, че ви досадих, просто се панирах!
« Отговор #8 -: Април 09, 2008, 18:11:02 pm »
Мише, миличка, никого не си притеснила. Не се паникьосвай, а се отдай на спокойствие и положителни мисли. ОТ МЕН ЕДНО ТИХИЧКО ЧЕСТИТО.
*
« Отговор #9 -: Април 09, 2008, 18:20:09 pm »
Мише, при ЧХГ 300 теста ми Шуър чек имаше почти невидима втора черта, а тестове Престо пък съвсем ме объркаха, защото същия ден ми дадоха абсолютно отрицателен резултат.Даже сега щях да кача снимка на теста, но сайта със снимките нещо не работи в момента. Ако искаш да го видиш, ще го кача по-късно.
*
« Отговор #10 -: Април 09, 2008, 22:09:52 pm »
Спокойно, мишле, нищо не прави.
Или за твое успокоение - направи това, което момичетата ти писаха.
А колкото до тестовете ............ снощи гледах "Ясновидци" по БТВ и там имаше бременна в четвъртия месец, а уринния й тест беше с бледа тестова черта!!!  8O 8O 8O Така, че ............само спокойствие и "суха храна"  :D
Успех!
Защото ЧХГ-то расте само до определен етап от бременността, след което започва да спада. Ако бременна в осмия месец си направи тест, то той ще бъде отрицателен :wink:
И моите уринни тестове бяха абсолютно отрицателни при ЧХГ 287, за сметка на това винаги при чхг около нулата имаха много бледа втора чертичка.
Mi6le, честито и бъди много по- спокойна!

*
« Отговор #11 -: Април 09, 2008, 23:39:37 pm »
Благодаря ви много, малко съм се панирала :(
Много целуфанки имате от мен :)