0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Първи цикъл след неуспешно ИКСИ
« Отговор #40 -: Април 06, 2008, 10:36:18 am »
Правилно ли разбирам че, 1 мензис след ЕТ имаш положителен уринарен тест?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #41 -: Април 07, 2008, 12:55:13 pm »
Правилно ли разбирам че, 1 мензис след ЕТ имаш положителен уринарен тест?
Съвсем правилно, мила! Последния положителен шуър чек беше с първа сутрешна урина, на 03.04. или това е 18-ти ден от новия цикъл  8O 8O 8O. Ненормално, нали?!? Е, естествено тестовата беше по-светла от контролната, но не от едва забележимите. Другото е, че още при преминаването на урината през прозорчето започна да се откроява, нали е първа в редицата  :?. Не знам вече има ли значение, че е малко по-тъничка от контролната (май?!?)
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

evro

• 5167
« Отговор #42 -: Април 07, 2008, 13:01:52 pm »
Виж дали пада ЧХГ с кръвен тест, щом няма нищо в матката.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #43 -: Април 07, 2008, 13:48:03 pm »
Май, май така ще направя. Утре ще ходя в Плевен на имунологични и вероятно вдруги ден да си пусна. А после дали да правя нов след 48 часа ???? Може би ще е полезно.
Ей, ама, така ми писна вече - хората забременяха и всичко е ок, а аз още се влача с тези тестове. Ама такъв ми бил късмета. Че и цикъла ми до 4-6 дни трябва да се довлече. Въпреки, че с това ЧХГ не ми е ясно нищо вече и дали ще ми дойде нормално  :?
Благодаря ви за помощта!

*
« Отговор #44 -: Април 07, 2008, 14:05:07 pm »
Александров не ти ли предлага кюретаж? За него това нормално ли е?
*
« Отговор #45 -: Април 07, 2008, 15:40:12 pm »
Не, Пуки, не са се налагали никакви такива работи. На последното узи се видя, че матката ми е абсолютно чиста, няма лигавица и яйчниците са спокойни. Предполагам за това не ми препоръча нищо. А казано честно вярвам на думите му, единствено ме дразни факта, че наличието на ЧХГ ми спира естествената овулация.

*

evro

• 5167
« Отговор #46 -: Април 07, 2008, 18:31:55 pm »
След като матката ти е чиста, остават тръбите. Това ЧХГ все е от някъде.

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #47 -: Април 07, 2008, 18:43:17 pm »
Пиши непременно колко е следващото ти ЧХГ, и въобще дръж ни в течение какво става при тебе. Разбрах че ще правите цветна снимка.Кога ще става това като дата?
« Отговор #48 -: Април 07, 2008, 18:56:33 pm »
Здравейте! и аз искам да ви питам нещо. на 17 ден от трансфера направих 2 бр. уринарни тестове и двата бяха отрицателни. след като казах това на доктора той каза да спирам лекарствата. до тогава имаше зацапване и леко кървене. от както спрях лекарствата няма нищо. Кога е нормално да дойде цикъла и дали има някаква надежда въпреки отрицателните тестове?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #49 -: Април 07, 2008, 23:25:38 pm »
Винаги има надежда докато не е дошъл месечния цикъл. Ако се притесняваш пусни кръвен тест в някоя лаборатория.

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #50 -: Април 09, 2008, 10:47:41 am »
Кога е нормално да дойде цикъла и дали има някаква надежда въпреки отрицателните тестове?
Аз като съдя по себе си, май няма нормално идване на цикъла. Но спокойно! Обикновено до седмица, доколкото знам.
Ако се притесняваш пусни кръвен тест в някоя лаборатория.

Подкрепям с две ръце. Това е правилното действие.
Успех и от мен.

А сега малко инфо и за мен, че..... Вчера се поубихме от път, ходихме в Плевен за имунология. Доц.Конова ми назначи изследванията и сега чакам резултата след две седмици.
Споделих и с нея проблема с ЧХГ-то и тя поиска кръвен тест. Аз лично предпочитах тук да го правя, за да не сменям лабораторията и да мога да направя точно сравнение. Ама ........както и да е. Пуснахме теста и резултата е 491,10  8O 8O 8O Явно още си го нося. Лаборантката милата направо се засили да ми честити, ама я спрях още в зародиш.  :DА се надявах доста да е паднало. Но ...:( Та сега умувам да направя още един кръвен след няколко дни тук в Лаборекспрес и с двата резултата да ходя пак при док. Не е невъзможно изведнъж да започне да пада ЧХГ-то, ама засега още се държи. От два дни имам и леки болки в десния яйчник, дето док видя някакво образование. Ама може и от внушение да ме боли. Иначе би следвало да имам цикъл около 13-14 април и мисля дали след него да си пусна кръвния тест. А пък всъщност дали и кога ще ми дойде - не знам може ли да се прогнозира при моята ситуация. Но е факт, че с ЧХГ нямам овулация  :( :( :( Та така де при мен.
Пиши непременно колко е следващото ти ЧХГ, и въобще дръж ни в течение какво става при тебе. Разбрах че ще правите цветна снимка.Кога ще става това като дата?
Ами още не знам, може би като реша проблема с ЧХГ-то, а пък и ми трябва ПКК, доколкото си спомням, а и началото на цикъл трябва да е.

*

evro

• 5167
« Отговор #51 -: Април 09, 2008, 15:38:29 pm »
Това че все пак пада е добре.
Принципно при липса на бременност, нивото на ЧХГ бързичко пада, а при тебе май не е така, според това което казваш.
Аз лично първо сигнално си помислих за извънматочна бременност и за това на няколко пъти те навеждах в тази посока, като надявам се това е плод на предположенията.

Надявам се всичко да е ОК при следващото ти посещение при Док!

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #52 -: Април 09, 2008, 16:13:45 pm »
Евро ме подсеща да питам,изключили ли сте че може да е извънматочна.
Кървене имаш ли?
*
« Отговор #53 -: Април 10, 2008, 14:27:40 pm »
Здравейте, сладурки.
Вчера правих нов кръвен тест в Лабора и резултата е почти същия 409,60. Явно пада и дано скоро почне по-стремглаво да се чисти.
Говорих и с док и евентуално в събота ще отида на преглед да видим какво ми има на десния яйчник.
Колкото до извънматочна - док изключи този вариант още на прегледите на 28.02. и 26.03. - така, че се надявам да съм преминала тази опасност.
Иначе за кървенето - имам от време на време по няколко капки тъмно кафяво, но трудно бих го нарекла кървене. Така казах и на док. Веднъж имах и тъмно червена кръв, но еднократно и си помислих,че ми идва цикъла на 16-я ден след предния. Имам и малко разтеглива слуз (също от време на време). При предишни разговори док ми каза, че ще имам няколко капчици, вероятно от матката (или поне аз така разбрах).
Ще ви докладвам в понеделник какво става с мен. Колкото до цикъла - няма да има такъв, докато не се изчисти ЧХГ-то.
Ей, ама сега е момента да съм по плажовете  :wink: :lol:

*
« Отговор #54 -: Април 10, 2008, 14:38:00 pm »
Това кървене отвреме навреме не говори ли че проблема е в матката, а не в яйчника? Само гадая де.