Кога е нормално да дойде цикъла и дали има някаква надежда въпреки отрицателните тестове?
Аз като съдя по себе си, май няма нормално идване на цикъла. Но спокойно! Обикновено до седмица, доколкото знам.
Ако се притесняваш пусни кръвен тест в някоя лаборатория.
Подкрепям с две ръце. Това е правилното действие.
Успех и от мен.
А сега малко инфо и за мен, че..... Вчера се поубихме от път, ходихме в Плевен за имунология. Доц.Конова ми назначи изследванията и сега чакам резултата след две седмици.
Споделих и с нея проблема с ЧХГ-то и тя поиска кръвен тест. Аз лично предпочитах тук да го правя, за да не сменям лабораторията и да мога да направя точно сравнение. Ама ........както и да е. Пуснахме теста и резултата е 491,10
Явно още си го нося.
Лаборантката милата направо се засили да ми честити, ама я спрях още в зародиш. А се надявах доста да е паднало. Но ...
Та сега умувам да направя още един кръвен след няколко дни тук в Лаборекспрес и с двата резултата да ходя пак при док.
Не е невъзможно изведнъж да започне да пада ЧХГ-то, ама засега още се държи. От два дни имам и леки болки в десния яйчник, дето док видя някакво образование. Ама може и от внушение да ме боли. Иначе би следвало да имам цикъл около 13-14 април и мисля дали след него да си пусна кръвния тест. А пък всъщност дали и кога ще ми дойде - не знам може ли да се прогнозира при моята ситуация. Но е факт, че с ЧХГ нямам овулация
Та така де при мен.
Пиши непременно колко е следващото ти ЧХГ, и въобще дръж ни в течение какво става при тебе. Разбрах че ще правите цветна снимка.Кога ще става това като дата?
Ами още не знам, може би като реша проблема с ЧХГ-то, а пък и ми трябва ПКК, доколкото си спомням, а и началото на цикъл трябва да е.