0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Минал ли е срока?
« -: Юни 05, 2008, 22:33:10 pm »
 Момичета днес се рових дълго в сайта на здравната каса, изнамерих програмата за отпускане на лекарства, изчетох всичко подробно, но не намерих срокове, условия и тн. Предстои ни ИКСИ живот и здраве след изследванията, които ни предстоят, предполагам, че ще ни отнеме минимум 2 месеца подготовката и всичко, така коментирахме с д-р Стаменов, та се чудя и се питам тези няколко неща:
1. Какъв е срока и минал ли е той за отпускането на лекарствата за 2008г.
2. Колко жени на година одобряват?
3. Еднократна ли е тази помощ, не само за година, персонално и изобщо?
4. Колко давност имат някои изследвания, които се прилагат, в смисъл ще ми бъдат ли признати такива от лятото на 2007г./на съкровището/?
5. Знам, че различно се чака, но какъв е средния период?
Много благодарности и целувки...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Минал ли е срока?
« Отговор #1 -: Юни 05, 2008, 22:42:29 pm »
1. - най-вероятно вече е късно за подаване на документи, попитай в Касата преди да предприемете подаването
2. - 1200 годишно
3. - еднократна е, протоколите се издават на името на съпругата, дори и да се кандидатства с мъжки фактор
4. - повечето са валидни 6 месеца до дата на подаването
5. - миналата година подадох документи в края на февруари - получих протоколите в началото на юни

Успех!

п.п. ако успеете да се организирате, почти всички изследвания можете да си ги направите по направления, изключая спермограмата и цветната снимка.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Re: Минал ли е срока?
« Отговор #2 -: Юни 05, 2008, 22:48:00 pm »
Вси още приемат документи.Питах казаха-да.Мойте документи са готови и мисля в понеделник да ги подам. Успех!
*
Минал ли е срока?
« Отговор #3 -: Юни 05, 2008, 23:24:35 pm »
 Ясно, ще го обмислим, ще действаме и каквото дойде...Цунки!