0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

не ми останаха нерви и сълзи
« -: Април 24, 2008, 10:55:50 am »
здравейте не съм писала във форума но доста съм го чeла .най накрая се осмелих и аз да пиша и моита нее лесна всичко започна с един обикновен профилактичен преглед при гинеколога( д-р й.димитров). съмнявах се за киста на яичника което се оказа и факт .аз съм с един яйчник другия го махнаха при операция преди 4 год и се оказа че имам синдрома на самотния яйчник (самотния яйчник постоянно прави фоликулярни кисти ) .и така стопихме я с regulon а ние правим опит за бебе от 1 година и започнаха да ми следят цикъла и пак киста и пак два цикъла така два цикъла и пак хормони .решихме да си подадем документи в нзок за ин витро и междувременно ако стане нещо но то как да стане като аз съм само на противозачатачни както и да е одобриха ни отпуснаха ни протоколите но нали за да си подадеш документи в нзок са безброини изследвания. откриха хепатит б хроничен пак по доктори по мъките къде компетентни къде не щеше да ме лекуват с интерферони но всичко отмина попаднахме на точния лекар след 2 месеца изследвания се оказа че нивата на вируса са добри и ще минем без лечение но нервите и сълзите коите минаха си останаха за наша сметка .ваксинирахме съпруга тогава пак се пазехме с презервативи отмина и стигнахме пак до проблема с бебето според лекаря изхода е само ин витро и това е само заради тия фоликулярни кисти но последния път имах два големи фоликула и единия се спукал  другото което е неиска да ми прави инсеминация защото ми обясни че при отстранен яйчник вероятноссто тръбата да не е сраснала е едно на хиляда не ми изследва проходимостта на тръбите защото ми обясни че за ин витро ти ни трябвят . решихми да потърсим дред лекар еи така само за консултация но при добрите лекари нямаме шанс при стаменов чак догодина владимиров чак октомври можете ми да ме препоръчате някои добър за които не се чака толкова брагодаря ви предварително
« Последна редакция: Април 24, 2008, 11:19:47 am от panaceq »
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Re: не ми останаха нерви и сълзи
« Отговор #1 -: Април 24, 2008, 10:59:20 am »
сложи препинателни знаци. така не се чете.
*
Re: не ми останаха нерви и сълзи
« Отговор #2 -: Април 24, 2008, 11:05:32 am »
Здравей мила!
Съжалявам за преживяното от теб. Едно ще ти кажа, по-добре се нареждай в списъка на добрите лекари, защото обикновено "Бързата работа, срам за майстора".
Имай търпението и отиди да се лекуваш на правилното място, иначе ще си загубиш много време и много пари!!! Казвам го от личен опит.
От сърце ти желая късмет!