Здравейте!
Изчетох доста теми от този невероятно полезен форум, но за съжаление не можах да открия тема подобна за моя въпрос...
На 35 години съм, имам дъщеричка на 7, след раждането на която получих проблеми с щитовидната жлеза (хормоните бяха със завишени стойности). Благодарение на една прекрасна ендокриноложка, след двугодишно лечение, стойностите на хормоните на щитовидната жлеза са абсолютно в норма вече повече от 4 години.
Когато стана така, че получих тези хормонални усложнения, а и като се има предвид, че със съпруга ми сме с различни резус фактори (като моя е отрицателния), винаги съм смятала, че не искам повече деца...
Но сега се замислям за второ
...
В този смисъл, молбата ми е, ако може някой да ме посъветва какво да очаквам - евентуален рецидив на проблемите с щитовидната??? Какво се прави при такъв случай???
Отделно - дали възрастта ми вече е проблем???
Още повече, като имам предвад, че от решението за второ дете, до неговото създване може да мине доста време...може и да не ми се случи въобще - Божа работа. Освен това съм със спирала в момента...ще вземе време докато я махна, докато се възстановят естествените функции (никока не съм имала гинеколожки проблеми иначе)...
Та давам си сметка, че нещата са доста сложни..., а време за чудене нямам и затова искам предварително да благодаря за всички отговори, които вие бихте могли да ми дадете...